Този ден разкрива тайни, изненади за зодиите. Вижте какво вещаят

...
Този ден разкрива тайни, изненади за зодиите. Вижте какво вещаят
Коментари Харесай

Този ден разкрива тайни, изненади за зодиите

Този ден разкрива секрети, изненади за зодиите. Вижте какво вещаят звездите за вас.
Овен
Много мъчно ще можете през днешния ден да угодите на своя обичан човек. Той ще желае от Вавс доста, и на моменти дори на практика невъзможното. Постарайте се да извършите неговите условия: в случай че не всички, то най-малко колкото е допустимо, с цел да можете по-късно с убеденост да кажете: ”Направих всичко, което мога ”.
Телец
Трудно ще Ви бъде през днешния ден да убедите своя обичан човек, че е изцяло независим и прелестно може да мине без Вашите препоръки, директиви и пожелания. За него е изцяло задоволително, че не Ви е безразлично това, което се случва в неговия живот, и нищо повече не му би трябвало.
Близнаци
Щедростта е значима съставляваща на Вашата персона, и това свое качество би трябвало освен да цените, само че и по всякакъв начин да се опитвте да развивиате. Само че в този момент е по-добре да се въздържите от изкушението да дадете малко пари на зем на другар, да извършите някои зръки от роднините, или да поемете част от работата на сътрудник, който не съумява да я свърши в период. Ако и за в бъдеще по този начин разточително пилеете силите си, рискувате много да е преуморите. Вашата сила напълно не е безкрайна, даже и да Ви се коства по този начин! Ако останете без сили, за никого няма да бъде добре. Постарайте да отделите повече време за себе си.
Рак
Събитията през този ден ще Ви накарат да нервничите. Прекалено доста неща ще се случат не по този начин, както са били планувани, а за Вас е извънредно мъчно да се приспособявате към някаква обстановка. Ще възникне напрежение в връзките Ви с околните, а през първата половина на деня ще е съвсем невероятно да стигнете до взаимно схващане. Възможни са разправии с роднините, а препъни-камък може да се окажат както пари, по този начин и проектите Ви за бъдещето. Денят ще Ви подари забавни хрумвания и ексцентрични решения.
Лъв
Няма никаква изгода от това, в случай че единствено говорите, а нищо не вършиме. Така че престанете единствено да разказвате, че бихте желали да видите себе си в ролята на артист, актьор или човек, заемещ висока служба във Вашата компания, а се заемейте за работа! Нанерете мято, на което бихте желали да се деянията. Не сте уверени, че в този момент е най-подходящото време? Какво пък – тогава изберете най-подходящия по Ваше мнение миг, и се зарадвайте, като видите по какъв начин добре се подрежда всичко.
Дева
Въпросът не е в това, че сте затворени, а просто предпочитате да запазите своите мисли за себе си. Нали по този начин? Толкова сте преуспели в изкуството да скривате своите мисли от другите, че от време на време ги скривате дори от самите себе си! Вслушайте се в онази тъпа болежка в корема си. Какво значи тя? Какво я облекчава или ускорява? Не се опасявайте да споделите това с доверено лице. Ако сега тази роля е вакантна, то е мъчно да си визиите по-подходящ миг, с цел да установите с някого сходни връзки. Ако желаете да имате триумф в специалността, проявете повече такт към своите настоятелен сътрудниците.
Везни
Днес на Вашия обичан човек ще му се желае, да поправи нещо в живота Ви, само че надали със своите стремежи ще реализира фактически положителни резултати. По-скоро ще Ви ядоса до краен лимит. По-добре е, да се ядосате превнтивно, тъй като в противоположен случай няма доста да можете да измененията нещата.
Скорпион
Днес ще бъдете безусловно затрупани с работа, само че това не би трябвало да Ви огорчава. Звездите приказват, че премията за Вашите старания с рента ще покрие загубите. Дайте си сметка, че времето не стои на едно място. Опитайте се да прекарате деня умерено. Не се хвърляйте в битка за водачество, пробвайки се да убедите всички в своята справедливост. „ Изгодно ” ще се отличавате с бунтарския си дух и ще разбуните домашното и служебното успокоение. Денят не е подобаващ, с цел да щурмувате висините и да се пробвате да се изкачите по кариерната стълбица. Опитайте се просто да се радостните и да болестите всички с неизчерпаемата си сила. Днес всичко би трябвало да контролирате сами.
Стрелец
Опитайте се през този ден да не усложнявате прекомерно това, което става сред Вас и индивидът, по който въздишате всяка нощ. Днес ще бъдете склонни към дълбоки размишления, и би било идеално, в случай че съумеете да избегнете депресията.
Козирог
Небесата Ви въодушевяват да вървите на пръсти, а не да тропате; да шептите, а не да крещите; да гледате с схващане, а не да се кокорите. Обхванати сте от предпочитание да установите нова връзка, и то с индивида, който само Ви схваща и който е задоволително остроумен, с цел да улови Вашите сигнали. Просто преди да планирате новия полет, обезателно се убедете, че трасето за политане е изцяло разчистено.
Водолей
Денят стартира с не най-приятните известия, само че от това няма да загубите вярата и оптимизма за удобен излаз, и се оказвате прави: обстановката се усъвършенства с всеки час. Наистина, утешаването на отчаялите се оказва уморителна работа и някъде по здрач ще разберете, че се нуждаете от отмора. Помислете за сериозните, кардинални въпроси, за своите витални цели и цели. Днес ще имате доста мъдри мисли и забавни хрумвания. И още: денят е доста подобаващ за литературно творчество. Опитайте силите си в региона на поезията. В връзките си с околните бъдете по-решителни. Днес не би трябвало да се съгласявате на взаимни отстъпки и да жертвате своите ползи. Дръжте се дипломатично в случай че се постанова, използвайте и ловкост.
Риби
Няма да е елементарно през днешния ден на Вашия обичан човек да разбере, какво тъкмо желаете да получите от него, и затова – по какъв начин да постъпи в създалата се комплицирана обстановка. Постарайте се да създадете доброжелателна атмосфера, която да му помогне по-бързо да се ориентира в това, което става.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР