Този декември ще бъде по-различен за всички нас - в

...
Този декември ще бъде по-различен за всички нас - в
Коментари Харесай

„Да украсим Бургас” за 14-и път ще вдъхне надежда, красота и светлина с вашата коледна магия

" Този декември ще бъде по-различен за всички нас - в Бургас, страната и целия свят. Но дружно с сложните дни през тази година, последният месец от календара носи със себе си и най-чаканите празници, събрали в себе си вярата, топлината на дома и вярата за положителното, което следва. Споделете вашето чувство за тържественост в това друго за всички ни време, което наложи нови правила на другарство. Включете се в инициативатаи дано дружно да подарим светлина, хубост и усмивки ", приканват от община Бургас.
Желаещите да вземат участие би трябвало да изпратят фотография или малко видео, с което да показват по какъв начин са украсили външни фасади на офиси, магазини, жилищни блокове и публични здания в Бургас.
 Още 1600 пенсионери ще получат средства от община Бургас за фолклорни носии и художествена самоинициатива Още 1600 пенсионери ще получат средства от община Бургас за фолклорни носии и художествена самоинициатива
Още 1600 възрастни хора, членуващи в 23 бургаски пенсионерски клубове, ще получат финансови средства за закупуване и цялостно възобновяване н...
Конкурсът се провежда за 14-и следващ път. Записването е елементарно и включва единствено две стъпки - би трябвало да извършите фотоси или видео на украсеното място и да изпратите фрагментите на е-мейл: [email protected]. Не забравяйте да добавите име, телефон за връзка и прецизен адрес. Предложенията се одобряват до 20 декември, неделя.
Ваучери за посещаване на остров Света Анастасия и археологически комплекс " Акве Калиде " през новата 2021 година са част от премиите, които чакат финалистите. За класираните на призови места ще има и ръчно направени сувенири от Общинско дружество " Морски знаци ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР