Този човек за съжаление е следствие на действията ни като

...
Този човек за съжаление е следствие на действията ни като
Коментари Харесай

Балабанов изясни защо ИТН провали обсъждането на Антикорупционния закон

" Този човек за жалост е разследване на дейностите ни като общество. Оказа се, че гибелта на Милен Цветков не промени нищо. Хората още нямат религия в институциите, които обезпечават чадър над такива хора ", това съобщи депутатът от Има Такъв Народ Станислав Балабанов пред bTV във връзка тежката злополука с Георги Семерджиев.

Той дефинира дейностите на Бойко Рашков и министър председателят в оставка Кирил Петков като закъснели.

" Министърът на вътрешните работи би трябвало да подаде незабавно оставка след сходен случай ", безапелационен беше той.

" Защото методът на Политическа партия е да трансформира тази институция в бухалка. Така беше препоръчан Бойко Рашков. Така наподобява беше препоръчан и Антикорупционният закон. Защо не направиха нищо 6 месеца? Ива Митева го е споделила доста пъти. Това е неверно преписан закон от ГЕРБ, който трансформира КПКОНПИ в бухалка, а Бойко Рашков се употребява като инструмент ", съобщи Балабанов.

" Предлагаме да работим дружно, с цел да бъде този закон транспарантен и да прави работа ", акцентира депутатът от Има Такъв Народ.

" Те сами го провалиха. Асен Василев и Кирил Петков са лицето на една и съща подправена монета ", показа Балабанов във връзка проваленият мандат за държавно управление на " Продължаваме промяната ".

По думите му стремежът на двамата е към еднолична власт.

" Не сме затворили вратата за договаряния към никого ", акцентира той при положение, че партията му получи третия мандат от президента.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР