Този човек се смята за първия китаец в историята, отвлечен

...
Този човек се смята за първия китаец в историята, отвлечен
Коментари Харесай

Шок: Отвлечен в НЛО китаец бил заставен да прави секс с космата и шестопръста извънземна

Този човек се счита за първия китаец в историята, похитен от извънземни. И той не просто бил похитен, а заставен да прави секс, след което му съобщили, че ще има хибридно дете.

Тази занимателна история се разиграла през далечната 1994 година, само че изтече от Китай в англоговорящите страни относително неотдавна.

Жителят на Китай на име Мън Джао Го твърди, че извънземните са го отвлекли и са го принудили да има интимни връзки с триметрова извънземна жена. Тя имала шест пръста, а краката й били доста окосмени.

Тази история е разказана за първи път в книгата на американския странник Майкъл Майер, който през 2003 година идва в региона на Манджурия в североизточен Китай и чува за случая с Мън, а по-късно се среща с него.



След отвличането си Мън разказал всичко на своите родственици и другари и бързо станал прочут освен в родината си, само че и в други елементи на Китай. Той бил наименуван първият китаец в историята, който бил похитен от извънземни.

През 2003 година Майер се срещнал с Мън в дома му, дървена колиба, която Менг построил самичък.

Мън разказал, че през 1994 година е работил като дървосекач в дърводобивна база и един път до момента в който е бил на работа, е видял трептящи светлини и по-късно железен искра покрай околните планински върхове.

"Мислех, че има хеликоптер и той се е разрушил, по тази причина отидох там, най-много с вярата да взема някои елементи за скрап. Но когато стигнах до ръба на долината и видях в далечината каквото взех за останките на хеликоптера, тогава „ БУМ! “ нещо ме удари в челото и ме нокаутира. “

Мън се събудил лежащ в леглото си у дома и не помнел по какъв начин е стигнал тук. След това минали няколко елементарни дни и по-късно една нощ се случило следното. Мън и брачната половинка му спели в общото им легло, а дребната им щерка била до тях. Изведнъж Мън усетил, че незнайна мощ го подвига във въздуха и скоро той се реел под тавана над леглото.

Когато вдигнал взор, видял не таван, а голямо извънземно създание. Било високо към три метра и единствено малко приличало на човек. Било някак подуто, краката му били покрити с гъста коса и имало шест пръста на ръцете и краката.

Изведнъж това създание се нахвърлило върху Мън, почнало да го прегръща, гали и той му дал отговор със същото. В процеса се оказало, че това създание е женско. След това почнали да вършат секс и го правели в продължение на 40 минути. Да, тъкмо в положение на левитация, във въздуха над леглото.

Тогава съществото изчезнало някъде и Мън още веднъж се озовал на леглото си измежду жена си и щерка си. Вече бил подготвен да счита всичко това за чудноват сън, само че след към месец още веднъж се събудил от обстоятелството, че усетил по какъв начин лети във въздуха в къщата си.

Изведнъж той прелетял през тавана, като че ли е невеществен, а по-късно полетял нагоре към нощното небе. Там той влетял в галактически транспортен съд и видял вътре няколко същества, сходни на неговото извънземно. Започнали да приказват с Мън на китайски, само че със мощен акцент.

"Те споделиха, че са бежанци и че са напуснали умиращия си дом в търсене на по-добър живот. "

На борда на този транспортен съд Мън още веднъж поискал да види 3-метровата жена, с която правил секс. Но му било отказано. Няколко години по-късно обаче извънземните го отвличат още веднъж и по-късно му споделят, че след 60 години ще има хибридно дете на друга планета.

Менгу бил на 29 години, когато срещнал извънземните и до този миг в никакъв случай не бил изпитвал сходно нещо, също така той освен не се интересувал от НЛО и извънземни, само че въобще не бил чувал нищо за тях. Оттогава той няколко пъти е правил тест за детектор на лъжата и всякога се оказва, че той в действителност има вяра в това, което споделя.

Когато историята му попаднала в китайските медии, доста хора почнали да идват при него, с цел да го опознаят, давали му разнообразни дарове, в това число крава, а по-късно даже му предложили добра работа. Той приел работата и скоро се преместил в Харбин. Сега той и фамилията му живеят там в доста положителни условия. „ Сега имаме отопляема къща “, гордо споделя Мън. Дъщеря му и брачната половинка му работят в колежа, а синът му младеж приключва гимназия.

Като доказателство за контакта си с извънземното, Мън постоянно демонстрира дребен, нащърбен белег на бедрото си. Твърди се, че е останал, откакто извънземното го е стиснало прекомерно жестоко по време на секс.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР