Този човек го има и сега в политическото пространство, но

...
Този човек го има и сега в политическото пространство, но
Коментари Харесай

Побеляхме! Ясновидката Гюкчен: Кръв Ще Залее България През 2019! Правителството Рухва, Глад И Мизерия, Баровци С Белезници!

Този човек го има и в този момент в политическото пространство, само че не е водач. Такава прогноза направи топ ясновидката Илиана Чаушева, по-известна като Гюкчен пред Novini.bg.

Тя е единствената врачка, която сподели, че Англия ще излезе от Европейски Съюз през 2016 година и позна. Освен това видя атентата на бургаското летище и обединяването на Балканите.

Политически земетресения и промяна на системата

В страната се задават доста политически диспути и кръгли маси. Ще се съберат доста хора на едно място, които ще вземат решение ориста на България, в това число политици и жители. Дошло е време всички ние да бъдем стопани на нашата страна. Хората се разсъниха от 30-годишен сън. Времето ще работи за България, въпреки че ще има две сложни години. Истинският преход стартира едвам в този момент. Политическа рецесия в страната има от предходната година. Въпрос на месеци е да падне държавното управление. Най-вероятно това ще се случи през март, когато има назадничав Меркурий, предвижда ясновидката.

През 2019 година още веднъж ще има митинги, само че те към този момент няма да са на равнището, на което са били – бунтарството, а на равнище договаряния и по-високи условия. В момента, в случай че има избори, партиите ще се наредят като преди, единствено че патриотите си отиват от властта след август месец. Гюкчен предсказа огромни промени в страната ни след март месец. Дошло е времето огромните политически сили не да се карат, а да послушат народа, тъй като оттук насетне той ще управлява. Може да се стигне до такава степен да бъдем президентска страна, а не парламентарна.

Ще има избори, след което ще се оформят четири конфигурации в Народното събрание, като едната от тях може да е гражданска групировка. Време е старите политици, които дърпаха конците, да дадат път на младите. Те са по-комуникативни, по-информирани. Не можем към този момент да гледаме персоналните си ползи, а да създадем нещо и за нашите деца.

Аз желая и моите деца да останат в моята страна и да съумеят тук. През идващите две години отново ще има всеобщо изселване на българи. В един миг ще останем една дребна страна. Може би би трябвало на тези кръгли маси, които виждам, да се направи нещо и за ромите, да се интегрират тези хора, да се работи и против опиатите. Във всяко семейство към този момент има хора, които взимат опиати.

Тревата не е безобидна. Трябва да легализират здравната дрога, с цел да го няма това всеобщо разпространяване, което в този момент се случва. В идващите две години България ще изживее своя преход. Политиците и жителите би трябвало да са будни. През 1990 година не е имало преход, тогава са разпределяли парите. Трябва да вдигнем от руините нашата страна. Започва да се трансформира мисленето на хората, ще дойдат младежи, които в действителност ще желаят да живеят тук.

Войната по пътищата става все по-кървава

Много произшествия ще има и то около празниците. Моят съвет е всички да бъдат доста деликатни, тъй като има доста експанзия по пътищата. На всяка цена би трябвало да се одобри закон за хората, които работят на улицата, да бъдат застраховани, тъй като експанзията до март месец ескалира, предвижда гадателката.

Знаковите арести в страната

На въпрос дали ще има още знакови арести в страната на предприемачи, Гюкчен разкри, че Баневи ще бъдат оправдани. И се аргументира – ние нямаме доказателства против тях, без значение, че има толкоз очевидци. След година и половина те са на независимост, безапелационна бе тя. По различен нашумял случай за корупция против някогашния кмет на регион „ Младост “ Десислава Иванчева, гадателката съобщи, че за нея тази жена няма виновност. Не знам за какво взеха решение, че това е политически арест. Трябва да се проверяват всички предприемачи, които получават публичните поръчки. Ние всички сме очевидци, по това, което става по пътищата. Нужно е да има надзор в страната, тъй като почтени хора заплащат за техните обири.

Отношенията ни с Македония

До спор няма да се стигне. Отново ще има кръгла маса. 2019 година ще бъде на договарянията. Виждам, че идва напредък на българите, само че той няма да е толкоз елементарен. Ние би трябвало да си защитим историята, би трябвало политиците да защитят, хората които са ги избрали, а не да ни продават за жълти стотинки.

Тероризмът

Терористичните актове в света ще продължат. Това е третата международна война, тя е невидимата война. Тя взима почтени жертви, и в случай че ние хората сами не се променим и не стартираме взаимно да се пазим, няма по какъв начин да предпазим и България. В България ще има атентат, само че няма да вземе такива жертви, както в другите страни. Гюкчен добави, че е доста евентуално това да се случи още веднъж на летище. Тя напомни, че преди време е видяла, че ще има атентат в Сарафово, само че никой не ѝ е повярвал. Тя прикани да се ускори контрола на летищата и по границите, тъй като ние не знаем кой влиза и кой излиза от нашата страна. Самите ние би трябвало да проявим гражданска отговорност към тези неща и да се пазим.

Пожелание за 2019 година

„ Пожелавам на българите да си върнат гостоприемството, да си върнат излъчването и да не живеят в този мрак, в който сме попаднали. Ние всички живеем в един мрак, от който не желаеме да излезем. Време е да отворим вратите, да излезем, да погледнем с любов съседите и да ги поздравим и да продължим. Ние постоянно сме били най-силните хора на Балканския полуостров и постоянно сме оцелявали. Ние сме положителни и можещи, дано имат благодат и най-много да са здрави. Виждам, че хората са се отчаяли и им е все тая какво се случва, само че тъкмо в този момент това събуждане ще го има, безапелационна беше Гюкчен.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР