Този човек е бил един от петимата, които все още

...
Този човек е бил един от петимата, които все още
Коментари Харесай

Броят на жертвите на терористичната атака край Москва достигна 140

Този човек е бил един от петимата, които към момента са приети в болница в " извънредно тежко положение ", и лекарите " са създали всичко допустимо ", с цел да ги спасят, разяснява съветският здравен министър Михаил Мурашко.

 

По думите му в болнични заведения към момента се намират 80 ранени при нападението против " Крокус сити хол ", в това число шест деца. В изключително тежко положение са 4 пациенти, а други 19, измежду които три деца, са със приблизително тежки пострадвания.

Терористичният акт в петък вечерта в " Крокус сити хол " беше най-кървавото нахлуване на съветска земя от близо 20 години насам. Най-малко четири въоръжени лица с автомати откриха огън по хиляди гости на концерта и подпалиха залата.

 

Припомняме, че.

Говорителката на съветското Министерство на външните работи Мария Захарова през днешния ден съобщи, че е " извънредно мъчно да се повярва ", че " Ислямска страна " би имала потенциала да извърши нападението против " Крокус сити хол ", заяви Ройтерс.

 

Руските публични лица неведнъж сложиха под подозрение изказванията на западните разследващи служби, че " Ислямска страна " е виновна за нападението, макар че самата формация пое отговорност, като вместо това Кремъл счита, че за нападението е виновна Украйна.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР