Този човек /б. ред. Кристиан Николов/ слизал от купон, който

...
Коментари Харесай

Йонко Иванов за катастрофата: Някой ще направи ли обследване откъде са дошли наркотиците? />Реклама / Ads
Този човек /б. ред. Кристиан Николов/ слизал от ваучър, който е бил по Витоша. Хората в автомобила и фамилията на този човек са значимите. Наркоман не се става за час, а от години. Това значи, че цялото му обграждане е привикнало с неговото държание. Това сподели автоекспертът Йонко Иванов по БТВ.
Случаят може да се пояснява като терористичен акт. Това е камикадзе. Камерите би трябвало де се видят, с цел да се разбере от кое място този юноша е събрал тази скорост. Единият от тези в автомобила споделя, че не е видял, тъй като е гледал в телефона си. Дали този водач е минал през предния светофар с тази скорост?! Трябва да се види от камерите.

Някой ще направи ли проучване от кое място са пристигнали опиатите. Трябва да има поредност на дейностите. В учебните заведения се пие, пуши. Ние би трябвало да покажем, че родителят също носи отговорност.

Министър Росен Желязков е липсващ някъде. Забавянето на изпитите ще докара до корупционни практики след един месец. Министърът трябваше да намерения за нас. Но тъй като ние сме доведеното дете на това министерство, в този момент ние ще помислим за нас. Ще излезем на митинг.

Владимир Тодоров добави:

С този коктейл за опиати, водачът е бил несъответстващ. За първи път се случва дрогиран водач да бъде упрекнат в съзнателно ликвидиране. Общественият интерес е голям. Рядко има такива произшествия, реакцията е изключителна, индивидът е уважаван от всички. Няма я предварителната защита. Ако има повече проби и те се вършат от пътна полиция на всички места, ще се ограничи изрично потреблението. Ако не беше Милен, щеше да има 6-7 сгазени пешеходци. Ако Милен беше ударен с дребна кола нямаше да загине. Законодателят би трябвало да намерения в тази посока. Във Франция на младите водачи е неразрешено да карат кабриолети.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР