Този Черен петък най-вероятно ще е последен за стотици магазини

...
Този Черен петък най-вероятно ще е последен за стотици магазини
Коментари Харесай

Един от гигантите в модната индустрия в САЩ, познат и в Европа, затваря 770 магазина

Този Черен петък най-вероятно ще е финален за стотици магазини на една от най-големите американски фешън марки. Добре познатата и в Европа Gap затваря свои обекти в редица молове в Съединени американски щати.

Изпълнителният шеф на компанията за мода и аксесоари, която има марките Banana Republic, Old Navy, Intermix, Weddington Way и Athleta, Арт Пек заяви, че компанията ще закрие стотици магазини, чиито резултати са под предстоящите.

По неговите думи това решение е неотложно. Сред обектите, които ще прекратят комерсиална активност, са и доста такива на основни местоположения в страната, написа Fortune.

" Има огромен брой магазини, които не се вписват в концепцията ни дали поради опита на личния състав или желанията на потребителите. Ще имаме спомагателни разноски поради затварянето на обекти, само че те по този начин или другояче нямат вероятност за развиване в бъдеще. Ще работя рационално ", добавя още той.

Резултатите от третото тримесечие на Gap Inc. бяха в сходство с упованията на анализаторите, само че продажбите в магазините на веригата се намалиха.

Пек показва, че другата причина, заради която компанията има усложнения, са отговорностите за наети недвижими парцели. Понастоящем веригата разполага с 775 Gap магазина.

Нито Пек, нито от компанията, дават съответни детайлности къде и кои магазини възнамеряват да затворят. Очаква се тази информация да стане обществена, когато компанията е подготвена да показа проекта си за идната фискална година.

Предстоящите закривания ще бъдат продължение на тактиката на компанията от 2017 година. Тогава Gap закриха избрани обекти и отвориха нови.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР