Този бюджет ще го подкрепим като междинен. Имаме претенции, но

...
Този бюджет ще го подкрепим като междинен. Имаме претенции, но
Коментари Харесай

Борисов: Ще подкрепим този бюджет като междинен

Този бюджет ще го подкрепим като промеждутъчен. Имаме искания, само че чисто политически акт е, той да бъде подсилен. Срещнах се с нашите депутати в този бюджет - за полицията, за обществените служащи, за пожарната, ще го вкараме като наше предложение, само че за идващия бюджет, след 2-3 месеца, се разбрахме да се направи доста по задълбочено и в други проблематични сфери.

Това съобщи в коридорите на Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. 

" Мен в никакъв случай не сте ме питали на кого актуализираме, на кого даваме. Когато правеха те политика с всичко това, ние си мълчахме. Ние през днешния ден демонстрираме, че няма да се вършат неща, които не са верни, съобщи Борисов.

" За ин хаус процедурите, компаниите, оказа се на Политическа партия ли са, на Има Такъв Народ ли са, какво се оказа, към този момент ние не присъстваме в тези диалози. Водехте се по сензацията " Хемус ". На процедура се оказа, че с тези ин хаус процедури сме щели да построим два пъти по-евтино и към този момент да има " Хемус ", " Струма ", " Видин-Монтан " а. Честито на българския народ, нито е издигнато, и е два пъти по-скъпо с индексациите и по-скъпите компании ", сподели още той.

" Три години безпорядък и нищо на двойна цена. Това е спекулация, точната дума е нелепост ", уточни Борисов.

" Днес залата и бюджетът удостоверяват това. Същите компании на двойно по-висока цена с три години забавяне, честито на тези, които карат по строшените пътища, редят се на границата с Гърция ", разяснява още Борисов.

" Това е на месец и нещо бюджет, в случай че стартират да се случват повече в браншовете, ще има повече триумф, по тази причина съм оптимист за идващия бюджет. Гарантираме пенсионерите, учителските заплати, има опция за леки корекции в просвета, обучение, археология, вероизповедания, с такива дребни пари за бюджета може да се получи по-добър резултат ", сподели Борисов.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР