Този април е белязан от Великденските празници. Но този април

...
Този април е белязан от Великденските празници. Но този април
Коментари Харесай

Новите приключения на Лора и Стоян

Този април е белязан от Великденските празници. Но този април имаме и още един мотив да се отдадем на кулинарни опити - " Бон Апети ".

И този път сезон Лора и Стоян още веднъж ще са заредени с познатото ни положително и приповдигнато въодушевление и ще ни демонстрират забавни предписания, нови вкусове, потребни препоръки, както и готварски техники.

В новия седми сезон на предаването рецептите ще бъдат въодушевени значително от традициите на балканските нации - хем познати, хем разнообразни, хем доста близки и, в същото време, разнородни.
 Снимка 613975

Лора и Стоян ще отделят внимание и на ястия от българската кухня, както и на остарели фамилни предписания и позабравени усети, които желаят да бъдат непокътнати.

Във всеки един от 20-те епизода двамата ще показват по три ястия, които не е наложително да бъдат съчетани като меню, само че следват точно тази логичност. Първата е салата, предястие или чорба. Втората рецепта е за главно, а третата за десерт или някое тестено прелъщение.
 Снимка 613974

За да са оптимално потребни, и в този сезон ще съчетават предписания за най-различни мотиви и случаи. От аламинути, с които да спасим вечерята след тежък ден, до по-специални ястия за мотиви и събирания с другари. Седми сезон на " Бон Апети " започва от 24 април и ще се излъчва от понеделник до петък в 11:30 ч. по 24Kitchen.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР