Този 5ATM водоустойчив модел остава работоспособен на дълбочина до 50

...
Този 5ATM водоустойчив модел остава работоспособен на дълбочина до 50
Коментари Харесай

Amazfit GTS – модерен смарт часовник с 12 спортни режима

Този 5ATM водоустойчив модел остава дееспособен на дълбочина до 50 метра, идва с 12 спортни режима и батерия за 14 дни подготвеност

Amazfit GTS е брилянтен във всяко отношение

Несъмнено, смарт часовниците се постановиха като нужен и съвременен аксесоар за актуалния човек. Те допълват чудесно смарт телефона и в същото време имат неповторими характерности, които ги вършат все по-търсени устройства.

Ако търсите смарт часовник с съвременно лъчение и настоящи благоприятни условия, вижте модела Amazfit GTS, който е наличен сега за $139,99 в онлайн магазина GeekBuying – с $10 по-евтино от оповестената цена, в случай че се възползвате от ваучър за отстъпка 3VRUCC7B.

Корпусът на Amazfit GTS е изработен от лека и здрава алуминиева сплав

Водещ акцент в представянето на модела е 5ATM водоустойчивостта. Това значи, че устройството ще остане работоспособно във вода на дълбочина до 50 метра! И освен ще можете да плувате със смарт часовника на ръката, само че също по този начин да записвате данни – както в басейна, по този начин и в открита вода, за което са планувани два режима.

Amazfit GTS се отличава също с първокласен 2.5D екран с диагонал 1,65 инча от клас Retina. Дисплеят поддържа HD резолюция 348×442 пиксела и е предпазен със стъкло Corning Gorilla Glass.

Amazfit GTS устоя във вода на дълбочина до 50 метра

Спортуващите консуматори ще оценят богатата гама от режими на смарт часовника. Моделът идва с авансово дефинирани 12 спортни режима – тичане, вървене, езда навън, плуване в басейн, плуване в открита вода, тичане на закрито, езда на закрито, ски и други

Благодарение на вградените GPS и Glonass приемници в Amazfit GTS, можете тъкмо да следите и записвате ежедневното си придвижване, пробега, надморската височина, периодичност на крачките, темпото и други данни, които ще ви оказват помощ да анализирате и подобрите спортното си равнище.

Amazfit GTS е устойчив смарт часовник. Литиево-полимерната батерия с потенциал 220 мАч поддържа устройството в режим на подготвеност в продължение на 14 дни, с цел да си спестите честите зареждания. Ако употребявате непрестанно GPS, зарядът ще ви стигне за към 35 часа.

Корпусът на модела е изработен от лек и здрав материал – алуминиева сплав, а каишката е постоянна и комфортна, с дебелина 20 мм.  В комплекта на устройството влизат захранващ док с кабел и управление за потребителя. Умният часовник е съчетаем с Android и iOS смарт телефони.

Купонът 3VRUCC7B обезпечава закрепена отстъпка от $10

Можете да купите този модерно аксесоар тук: Amazfit GTS Smartwatch – на цена от $139,99, годна с ваучър 3VRUCC7B за закрепена отстъпка от $10, и с безвъзмездна доставка до България.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР