Toyota Yaris GR е описван като един от най-интересните автомобили

...
Toyota Yaris GR е описван като един от най-интересните автомобили
Коментари Харесай

Toyota работи над Yaris GR с автоматична трансмисия

Toyota Yaris GR е описван като един от най-интересните коли за шофиране в своя клас от последното десетилетие и като подобен се предлага извънредно с механична трансмисия с шест предавки. Това, обаче, може да се промени напълно скоро, защото информация от Car Watch сочи, че марката работи над автоматизирана трансмисия.
`Toyota

Към момента скоростната кутия е сложена в тестов автомобил, който напълно скоро е взел участие във вътрешнозаводско рали на компанията. Там колата е карана персонално от вицепрезидента на борда на шефовете на Toyota, който я разказва като изцяло друга. Той загатва, че инженерите са го предиздвикали да тества кутията на нейния най-много, с цел да бъде несъмнено, че ще издържи всичко на което бъде подложена.
`Toyota

Трансмисията е с осем предавки с хирдотрансформатор. Нейната цел е да обезпечи по-бърза промяна на предавките и въпреки върлите почитатели на „ ръчката “ да са срещу нея, то тя най-вероятно ще има и своите почитатели. Все още не е ясно по кое време тъкмо кутията ще се появи при серийния модел, само че не е изключено с изключение на при Yaris GR, тя да се предлага и при по-наточената Corolla, още веднъж с GR обозначение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР