Toyota разсекрети новото поколение на популярния си седан Corolla. Публичният

...
Toyota разсекрети новото поколение на популярния си седан Corolla. Публичният
Коментари Харесай

Toyota показа новата Corolla

Toyota разсекрети новото потомство на известния си седан Corolla. Публичният дебют на автомобила ще бъде на ревюто в Лос Анжелис в края на ноември. Продажбите на новия модел в международен мащаб стартират при започване на идната година, по предварителна информация цената на автомобила ще стартира от $20 000.

 Снимка 389913
Източник:

Дванайстото потомство на седана е издигнато върху платформата TNGA, която се употребява също и от Prius и C-HR. Дължината на автомобила е 4640 мм, ширината е 1780 мм, а междуосието - 2700 мм. Колата получава без значение предно окачване MacPherson и многозвенно откъм гърба.

Автомобилът е оборудван с LED фарове, нова радиаторна решетка и 18-цолови джанти. Като цяло дизайнът на новия модел повтаря едноименния хечбек, показан на автоизложението в Ню Йорк през март. В салона са инсталирани информационно-развлекателна система Entune 3.0 и 7-инчов сензорен екран. При предпочитание клиентите могат да получат 8-инчов екран.

 Снимка 389912
Източник:

Двигателната гама на седана ще варира според от пазара. Сред общия за всички е 2,0-литров четирицилиндров бензинов мотор. Мощността на силовия елемент е 170 конски сили. Освен това клиентите ще имат разполагаем и 1,8-литров бензинов мотор с мощ 140 конски сили.

 Снимка 389911
Източник:

Освен това се чака и хибридна версия на новата Corolla.

И тази година най-вероятно Toyota Corolla ще резервира купата на най-продавания модел на международния пазар. За шест месеца японският седан е осъществил 610 661 единици, с 0,4% по-малко от година по-рано.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР