Toyota разкри първите подробности за специалната модификация Corolla TREK, разработена съвместно с

...
Toyota разкри първите подробности за
специалната модификация Corolla TREK,
разработена съвместно с
Коментари Харесай

Toyota анонсира специалната версия Corolla TREK

Toyota разкри първите детайлности за специалната трансформация Corolla TREK, разработена взаимно с производителя на висококачествени колела Trek Bicycle.

От Toyota разясняват, че Corolla TREK отразява увеливащата се известност на кросовър автомобилите, като споделят, че автомобилът е ориентиран към тези от потребителите, които водят деен начин на живот, с главен акцент върху дейностите отвън града.

Най-отличителната специфичност на Corolla TREK е увеличеното с 20 мм разстояние на купето от пътя, само че специфичната версия се отличава също по този начин с спомагателни екстериорни и интериорни приложения, допълнителна защита в предната и задната си част, нова предна решетка, еникални за серията 17-цолови джанти, тонирани задни стъкла, фарове за мъгла, диодни фарове, тематично цветово оформление на интериора и други..

Toyota Corolla TREK се предлага единствено във версия комби на купето си, като идва с избор между типичен 1.2-литров турбо и хибриден 1.8- и двулитров вид. В екипировката са автомобила са включени 7-инчов TFT инструментален панел, редица системи за повишение на активната безопасност, 7-инчова инфо-комуникационна и мултимедийна система и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР