Toyota продължава да залага сериозно на водородното задвижване. Второто поколение на модела

...
Toyota продължава да залага сериозно на
водородното задвижване. Второто
поколение на модела
Коментари Харесай

Идва Mirai номер две

Toyota продължава да залага съществено на водородното задвижване. Второто поколение на модела й Mirai ще бъде показано за първи път на автосалона в Токио от 23 октомври до 4 ноември 2019 г. Следващата година водородният седан излиза на пазарите в Япония, Северна Америка и Европа.

Toyota се отхвърли при новото издание на модела от настоящия поляризиращ мненията на публиката дизайн на първото поколение реализирано в към 10 000 Mirai-я. Намеренията на японците да реализациите на новия модел са за 30 000 произвеждани екземпляра на новия Mirai годинишно от 2020-а г. натам.

Новото потомство е “облечено ” в спортно-елегантната “рокля ”, намятана от болшинството модерни модели, което със сигурност е положително от търговска гледна точка решение.

Приблизително 500-километровият пробег с едно зареждане на предшественика, според производителя ще бъде надвишен при новия модел с горивни кафези с към 30 процента. Да напомним - горивната клетка на Mirai преобразува водорода в електрическа сила, която задвижва електродвигателя, а от ауспуха излиза само водна пара.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР