Toyota представя нова бранд идентичност в Европа с обновено лого

...
Toyota представя нова бранд идентичност в Европа с обновено лого
Коментари Харесай

Тойота с нова бранд идентичност

Toyota показва нова бранд еднаквост в Европа с актуализирано лого и типография. Промяната бележи началото на нова епоха в развиването на Toyota, като марката се трансформира от автомобилна компания в компания за подвижност.

Разработена предвид на изключително разнообразната потребителска публика, насочваща се към марката, с цел да получи все по-широка гама от артикули и услуги за подвижност, новият дизайнерски език е използван във всички цифрови и офлайн точки на контакт с аудиторията.

Новата образна еднаквост се управлява от правилото за графична непорочност и е построена на основата на четири съществени правилото – авангардна устременост, подвижност, по-премиум лъчение и опция за хармонична интеграция и използване във всички бизнес поделения и дъщерни марки и звена на компанията.

Новото лого на Toyota свежда графиката на емблемата до оптимално банален 2D дизайн и към този момент не включва надписа Toyota, защото самата емблема е добре позната в цяла Европа.

Дизайнът излъчва обръщение за изчистеност, бистрота и съвременен дух, като се приспособява съвършено както към цифровото пространство, по този начин и във физическия свят. Новото лого ще бъде употребявано във всички точки на връзка, до момента в който досегашното такова ще продължи да се употребява за колите. Актуалните фирмени табели на оправомощените търговци и сервизи на марката ще се запазят и ще бъдат преразгледани в границите на тактика Toyota 2025 Network Strategy.

Новата образна еднаквост е съпроводена и от напълно нова, основана особено за задачата типография. Шрифтът Toyota Type е многофункционален и подобаващ както за онлайн, по този начин и за офлайн среда и разрешава отворено и ангажиращо взаимоотношение с клиентите. Той отбелязва идната стъпка във връзка с цифровата подготвеност в посока разширение на онлайн търговията на дребно в Европа от страна на компанията.

Новият логотип също обезпечава по-голяма изясненост и поредност в другите бизнес области на Toyota, в това число измененията в наименованията - Toyota Plus се преименува на Toyota Approved Used.

"Разработихме новия образен дизайн на марката, концентрирайки нашите мисли върху „ утре”. Основният фокус в нашата работа бе да се даде опция за реализиране на все подобра връзка на клиентите, които да бъдат в крайник с бързото разширение на предложенията на Toyota в региона на електрифицираните коли, мобилните услуги и онлайн търговията на дребно. Дизайнът бе преосмислен по този начин, че да ни свърже по-добре с потребителите през разнообразните точки на контакт, с които клиентите ще се срещнат и ще изпитат за първи път с стартирането на пазара на новия Yaris Hybrid - напълно новото четвърто потомство на нашия новаторски градски автомобил ", разяснява Дидие Гамбар, вицепрезидент продажби, маркетинг и потребителско преживяване.
.native-ad-suggested-news { position: relative; margin-bottom: 40px; width: 100%; padding: 20px 0; border-top: 1px solid #e7e7e7; border-bottom: 1px solid #e7e7e7; }.native-ad-suggested-news h2,.native-ad-suggested-news h2 a { font-weight: normal; margin-bottom: 10px; font-family: `Roboto Slab`,serif; color: #000!important; }.native-ad-suggested-news h2 { margin-bottom: 10px; }.native-ad-suggested-news.img-responsive { width: 100%; }.native-ad-suggested-news.img-wrapper { overflow: hidden; }.native-ad-suggested-news.native-ad { display: block; width: auto; height: 18px; background: #ffffff; float: left; bottom: 0; }.native-ad-suggested-news.ad-link { display: inline-block; float: right; margin-right: 4px; line-height: 8px; font-family: Roboto,sans-serif; font-size: 12px; line-height: 10px; color: #777; }.native-ad-suggested-news.barcode { display: inline-block; float: left; width: 13px; height: 10px; margin-right: 5px; border-radius: 0; max-width: 13px!important; }.video-bellow-article { position: relative; display: block; } function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `` + `  ` + decodeURIComponent(obj.title) + ` ` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР