Toyota GT86 и еквивалентните модели от Subaru и Scion се

...
Toyota GT86 и еквивалентните модели от Subaru и Scion се
Коментари Харесай

Кич или тунинг – колко е тънка границата?

Toyota GT86 и еквивалентните модели от Subaru и Scion се трансфораха в едни от най-популярните коли за модифициране зад Океана, което от своя страна ни е показвало всевъзможни планове въз основата на японските возила. Конкретният случай също не прави изключение и даже бихме го определили като уникален, а на вас ще оставим в мненията да изкажете точното си мнение за модификациите.
`Кич

Проектът въз основата на Scion FR-S бе споделен в обществената мрежа Reddit, а притежателят на колата даже се похвали с всички модификации със особено видео в YouTube. Колата, която би взела основна роля в някои от първите издания на „ Бързи и Яростни “ е боядисана в блестящо жълт цвят, а хромирани детайли и разнообразни сини акценти прибавят дозата ексклузивност, която по-рано споменахме.

`Кич

Хромирани спойлери и хромирани ленти по фугите на колата са единствено част от модификациите, които не престават с голям спойлер и промени под и върху капака, чиято функционална роля е мъчно да се дефинира. Отварящи се нагоре порти, джанти с ръб и още куп образни промени, които ще ни е мъчно да изброим приключват външния тип на „ модифицираното на макс “ возило.
`Кич

Няма по какъв начин да не споменем и интериора в който също е вложен доста труд. Там откриваме NOS бутилки, още веднъж със съмнителна функционална роля, спортни седалки и колани, няколко екрана, както и напълно нова аудио система. Вижте видеото.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР