Тойота Балканс“ - официалният вносител и дистрибутор на марките Toyota и

...
Тойота Балканс“ - официалният вносител
и дистрибутор на марките Toyota и
Коментари Харесай

„ТОЙОТА БАЛКАНС“ участва в засаждане на нова гора в Локорско в инициативата „ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО“

„ Тойота Балканс “ - формалният вносител и дистрибутор на марките Toyota и Lexus в България, за втори следващ път се включи в световната самодейност World Cleanup Day, представена от bTV в България във формата „ Да почистим България дружно “. Над 70 души представители на екипа и техните семейства взеха присъединяване в засаждането на новата гора в с. Локорско до София на 14 септември като съумяха да засадят към 200 дръвчета, измежду които зимен дъб и черен бор.

Българският екип постоянно взима присъединяване в екологично ориентирани начинания като доразвива на локално равнище глобалната стратегия за стабилно развиване на Toyota „ Екологично предизвикателство Toyota 2050 ”. Глобалната тактика за устойчиво поведение показва философията и политиките на Toyota, свързани с околната среда, базирайки се на водещи правила на компанията, основани още през 1992 г. Трите значими тематики, заложени в дългосрочната визия на марката, са развитието на общество в среда на ниски вредни излъчвания, създаване на „ рециклиращо “ общество и утвърждаване на общество в естетика с природата.

Като пионер в създаването и внедряването на хибридната електрическа технология в автомобилостроенето, Toyota е марката с най-голяма гама от хибридно задвижвани коли, показани в почти всички сегменти. С опит от над 22 години и разнообразно портфолио от електрифицирани коли, Toyota има отговорността да стане водач в областта на екологията и към този момент е водеща компания в европейската промишленост с най-ниското отражение върху околната среда по отношение на отпадъците, силата, изпускането на летливи органични съединения и потреблението на вода на един създаден автомобил. Активното разработване на нови технологии за опазване на околната среда е сред приоритетите на компанията за запазване на Земята като общ дом за всички хора.

*Източник: www.toyota.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР