Тоя микрокосмос, в който живеем наистина започва да предизвиква стомашни

...
Тоя микрокосмос, в който живеем наистина започва да предизвиква стомашни
Коментари Харесай

Венци Мицов: Излезте от коловозите и мислете малко

" Тоя микрокосмос, в който живеем в действителност стартира да провокира стомашни киселини.
Понеже не мислим с главите си, а благодарение на някакви формули, сме почнали да слагаме всяко нещо в някакъв начертан коловоз и да го пускаме по наклона.
Така да вземем за пример:
- в случай че не харесваш прайда си хомофоб (нищо, че може да одобряваш гей браковете да вземем за пример, само че да не харесваш манифестации)
- в случай че не одобряваш шегите с православието, си наци и консерва (нищо, че може и да си безбожник и отново да не одобряваш шегите с вярата на хората)
- в случай че не споделяш концепцията за интернационализъм на либералите, си реакционер (нищо, че се разминаваш фрапантно с консервативните ценности)
- в случай че не спореляш трескаво - малоумната наслада по всичко, което носи клеймо Обама - Хилъри Клинтън - то безусловно си почитател на Тръмп
- в случай че не одобряваш замирисалото на нафталин анти соц говорене, наложително си комуняга
- в случай че не споделяш трескавата наслада от четене на Дневник и Медияпул си наложително почитател на Пеевски
- в случай че не си сигурен, че ИК е решението на склнността ни към принуждение, си наложително съперник на ИК и след това виж по - горе - нацист, реакционер, болшевик, социалист, хомофоб
- в случай че не споделяш глуповатите пърформанси на " Могъщите три ", си наложително от MAFIQTA (нищо, че може да смяташ, че концепциите са положителни, само че пърформансите са измислени на 3 ракии и смъркане на Кале) ", написа общинският консултант и инфлуенсър в обществените мрежи Венци Мицов.
" Днес седим и се чудим в кой коловоз да влезем. И в случай че никой от двата вероятни не ни уйдисва, стартира най - огромният проблем - всички стартират да ви ненавиждат, тъй като светът им е черно - бял, мозъците им - спаружени от предъвкване на непознати хрумвания, а устите им - изговарящи непознати думи " с мирис неприятн на непознати уста ".
Когато излезе първият демократичен шлагер на АзисТ - " Мотел " си припомням, че прочетох три статуса на трима красиво - умни.
Статусите бяха разнообразни, само че и в трите имаше едно и също изречение - " До момента Азис има 1 000 000 гледания и не престават да порастват ".
Не, нямам доверие тримата красиво - умни да са преписвали един от различен (приятели са ми и не мисля, че преписват).
Просто коловозът си споделя думата.
По тоя коловоз това са мислите, които могат да ви дойдат.
И в умозаключение да ви кажа - живеем във време, в което да имаш лични хрумвания за живота не е ОК.
В това време особеното мнение е разкош, който би трябвало да сте подготвени да платите.
Имате два разновидността.
Единият е да заквичите в общия хор и да почувствате общественост към себе си, която дружно с вас ще квичи непознати думи.
А другият - да бъдете себе си каквото и да ви коства това.
Впрочем - за протокола - стопирах да отивам на митингите против Орешарски в денят, в който някой реши процесията да обикаля пред западните посолства и да ръкопляска.
Ами не, аз не аплодирам по команда от няколко положителни женици и няколко тъжни момъка.
И няма да аплодирам на трен, засилил се по коловоза надолу...
А в този момент искам прелестен, потребен и детско - щастлив ден! ", приключи той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР