Той знае рождения ти ден, любимата ти храна, как си

...
Той знае рождения ти ден, любимата ти храна, как си
Коментари Харесай

Офис съпруг: По-безопасно от любовник

Той знае рождения ти ден , обичаната ти храна, по какъв начин си пиеш кафето следобяд, най-големият ти боязън и най-големите ти секрети. Не, това не е брачният партньор ти, с който сте се врекли да се обичате до момента в който гибелта ви раздели.

Това е офисният ти брачен партньор – нов феномен в връзките сред хората , който се появи откогато започнахме дапрекарваме повече време на работа, в сравнение с у дома.

Офисен брачен партньор или брачна половинка е сътрудник от противоположния пол , с който имате специфични другарски връзки на работа.

Поддържането на здравословна и несексуална връзка с офисен брачен партньор може да обогати, само че и да провали персоналния ви живот.

Да имате офисен брачен партньор и зобщо не значи, че не се разбирате с вашия личен . Означава просто, че през работните часове имате човек, на който да разчитате.

Той не е най-хубавата ви другарка, тъй като въпреки всичко е мъж. Не е мъжът ви, тъй като с него не вършиме секс и няма обич.

Има едно топло приятелско възприятие, което оказва помощ за превъзмогване на служебни и персонални рецесии във времето от 9 до 5 .

Обикновено и двамата „ съпрузи “ вечер се прибират при личните си фамилии доста по-малко изнервени, в сравнение с в случай че нямаха сродна офисна душа, с която да изпускат прочувственото напрежение денем .

 офис сътрудник Thinkstock

Офисният брачен партньор постоянно поема прочувствени прояви, свързани с работата, тъй като познава всички, забъркани в историята, и може да изкаже съответстващо мнение.

Ето за какво, в случай че се съблюдават границите, офисният брачен партньор в действителност може да помогне за фамилните връзки със законната ви половинка, тъй като натоварвате „ непознатия “ човек с проблемите си , а вечер успявате да сте приятна компания за брачна половинка си.

С офисния брачен партньор споделяте фантазиите си, проектите за уикенда, триумфите на децата, терзанията си.

Нямате условия и упования един към различен и по тази причина връзките ви постоянно текат по-лесно, в сравнение с тези със брачна половинка.

 офис сътрудник Thinkstock

Между офисните съпрузи съществува специфична фамилиарност, само че без двамата да са интимни. Те имат свои „ вътрешни “ смешки, свързани с работата им, обядват постоянно дружно, тъй като са на една вълна, поучават се .

Разбира се, такива връзки не остават скрити за сътрудниците и постоянно потеглят клюки за „ непристойни “ връзки сред двама души, които са просто другари.

Но пък и пътят от офисния брачен партньор до любовника е доста къс – колкото едно коледно празненство да вземем за пример .

Не пропускайте нашия нов раздел "Оферти ", в която ще откриете потребни, практични и прелестни артикули на промоция от българския пазар , особено селектирани за вас от екипа на Edna.bg.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР