Той заяви, че парламентарната квота във ВССе избрана от 44

...
Той заяви, че парламентарната квота във ВССе избрана от 44
Коментари Харесай

Владислав Панев: Фейсбук стана горната камара на парламента frognews.bg

Той съобщи, че парламентарната квота във ВССе определена от 44 -то Народно събрание е доминирана от ГЕРБ и Движение за права и свободи, тъй че има политическо въздействие върху нея.. да започни дейности час.Заявките от всички парламентарни сили са, че реформта не се състои от промяната на един основен прокурор с различен. А в смяната на функционалностите му - това е да не бъде монополист, да не бъде безнаказан. 

 

" За измененията в Наказателно-процесуален кодекс ние задействахме следствие на дейностите на основния прокурор, увеличихме опциите за надзор на активността му. Като чуваме най-малко обществените поръчки на другите политически сили в Народното събрание, сме оптимисти, само че е значимо дали 160 депутати в пленарна зала ще ги поддържат.

 

Поне по поръчките в парламентарните групи шансът да има такива промени е значителен, " акцентира Панев.

 

По думите му: " Ние имаме Вариант Б - това е наш план за конституционна промяна. Той ще има потребност от най-малко 160 гласове с пленарната зала.Знаете, че има най-малко няколко разновидността за реализиране на такова болшинство.  И ние започваме диалози с всички пармаентарно показани сили., защото всеки глас е значим в това отношение. "

 

Владислав Панев разяснява и новите назначения в изпълнителната власт. " Въпрос към изпълнителната власт са новите назначения. За няколко от назначенията научаваме от медиие.

 

За мен е било проблем  доколкото можеха някои назначения да бъдат предотвратени преди да стана обществено известни.

 

А не Facebook да става горната камара на Народното събрание. Не Facebook да се окаже сцена на назначения. Същото вечесе случи с шефа на Гранична полиция, със заместник-министъра на земеделието Дамянов.. Facebook интензивно разисква новите назначения. "

 

Той осведоми, че новите назначения ще стартират другата седмица с установяване на регионалните шефове. Въпросът с доверието  би трябвало да се учим да споделяме с ГЕРБ. Ето тази седмица приехме на първо четене законопроекта за персоналния банкрут, тъй като доста хора са принудени или да минат в сивия бранш, или да емигрират в чужбина.

 

Панев акцентира за прекъсването на прожекцията в кино " Одеон " от последователи на Възлаждане: " Ние трябваме да осигуляваме успокоение на хората да гледат един фирлм, в който няма нищо скандално. За мен е значимо всеки човек у нас да се усеща добре признат. Социалните мрежи радикализират обкественото мнение. Четат се повече крайните отзиви и за мен това е проблем, който би трябвало да се позволи. "
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР