Той заведе основния свидетел срещу Наглите при Цветанов Основната версия за

...
Той заведе основния свидетел срещу Наглите при Цветанов
Основната версия за
Коментари Харесай

Основната версия за убийството на Петър Христов: Разкрил бандата на Наглите, а те му отмъщават…

Той заведе главния очевидец против Наглите при Цветанов

Основната версия за убийството на Петър Христов е възмездие на Наглите, научи “24 часа” от почитан източник в Министерство на вътрешните работи.

Убитият в София предприемач е индивидът, който оказва помощ да бъде разкрита бандата Наглите, която в продължение на 3 години отвлече 13 души, умъртви двама, изиска съвсем 40 милиона евро откуп и съумя да прибере в последна сметка над 3 милиона.

Приносът на Петър Христов е, че прави връзката сред новия екип проверяващи чиновници на ГДБОП и човек от незаконния свят, непосредствено обвързван с Наглите. Това е Валентин Михайлов-Ихтиманския, който взе участие в някои от отвличанията и в защитата на част от жервите на групата.

Ихтиманския става предпазен очевидец. Любо Гребеца, който също сътрудничи на следствието, получава по-лека присъда – 10 години. Останалите от “Наглите” – Прокопи Прокопиев-Културиста, Ивайло Евтимов-Йожи и Даниел Димитров-Релето получават по 18 години.

Четирима от “Наглите” са оправдани. Годината на окончателните присъди е 2014. Три години по-късно Любо Гребеца и Йожи желаеха да излязат на независимост предварително. Позволи им го корекция в закона. Вдигна се звук и те не можаха да се възползват.

loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР