Той зарадва кандидат-булката с най-искрени пожелания за личния й празник

...
Той зарадва кандидат-булката с най-искрени пожелания за личния й празник
Коментари Харесай

Ергенът изненада любимата Александра за ЧРД

Той зарадва кандидат-булката с най-искрени пожелания за персоналния й празник

Въпреки че си има другарка, Виктор Стоянов изненада Алекс, като й се обади за рождения ден. Той зарадва кандидат-булката с най-искрени пожелания за персоналния й празник. Това призна самата Александра особено пред " България Днес " точно на рождения си ден.

" За първа година получавам толкоз дълбоки пожелания. Може би повода е, че навърших 35 години и стартирам нов стадий от своя живот ", разгорещено споделя една от фаворитките в паметното предаване " Ергенът ".

В празничния си ден Алекс провокира интерес в обществените мрежи, като показа фрагменти, на които вместо от торта духа свещичка от сметанов пудинг.  " Близките ми проведоха дребна изненада за рождения ден. Направиха ме доста щастлива, тъй като въобще не чаках да ме посрещнат с десерт и свещички. Въпреки това същинското празненство ще бъде на следващия ден вечер ", разкри Гърдева.

Александра споделя, че шумното празненство в бар ще събере всичките й другари, с които ще показа незабравимите страсти. Дали Виктор ще участва на празника, към момента няма изясненост.

На крачка от финала на шоуто Алекс остави най-желания мъж в страната с пръст в уста, откакто отхвърли да одобри розата му. Като причина тя посочи това, че не може да бъде изцяло сигурна дали Виктор е подготвен да се застъпи за нея и да я пази във всеки един миг. Въпреки това след края на предаването с него поддържат връзка и остават доста близки другари.

" Искрено си поисквам тази година да срещна любовта на живота си и да създадем семейство ", с вяра заключи пред вестника Александра.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР