Той започна да ме карикатури, защото той е издател на

...
Той започна да ме карикатури, защото той е издател на
Коментари Харесай

Бойко Борисов: От Васил Божков само една пура съм получил

Той стартира да ме карикатури, тъй като той е издател на самостоятелна медия. От Божков съм получавал единствено една пура и то беше в централата на ГЕРБ. Беше пристигнал с представители на бТВ. Аз ще върша комикси също, само че в този момент съм кастриран, тъй като съм министър председател. Ще пристигна времето когато ще върша карикатури и комикси.
Това съобщи министър председателят Бойко Борисов в предаването „ Панорама “ по Българска национална телевизия по отношение на изявленията на хазартния необут Васил Божков. Борисов бе безапелационен, че е правилно, че бизнесът на Божков е взет от страната и добави, че той е обвинен и има алена бюлетина в Интерпол и няма да го разяснява.

" Заклевам се, тъй като съм набожен и поради това даваме на църкви и манастири пари, само че не може да ми се търси една стотинка, нито морално, нито каквото и да е. Морално единствено на футбола съм помагал ", продължи Борисов.

" Закон не е променян в услуга на който и да било. Това може да се ревизира. През този интервал не съм забранил на никого да се вижда с Божков ", сподели още министър председателят.

В един миг неговите съдружници, те през тези години не са ли знаели, не са ли знаели по какъв начин се купуват тези културно исторически полезности, иманярите без пари ли ги дават? В един миг те излизат и подават сигнал, че липсват 700 милиона и тогава Министерство на вътрешните работи, ДАНС, Прокуратурата стартират да работят. Къде е нашата виновност?, попита Борисов.

.
Снимка: Бойко Борисов, кадър Българска национална телевизия

Борисов стартира диалога с ангажимента, че има футболен мач и тъй като хората желаят да го гледат, ще приказва по-бързо, че да не пречи на хората да си гледат мача.

Относно оправянето с рецесията към ковид Борисов съобщи: „ Издъниха се най-големите страни. Издъниха се – измряха им хората. Ние първи си направихме облеклата, направих ме си медикаментите. Първи дружно с Италианците започнахме да вършим плазма. “

На въпрос за какво тогава толкоз доста се говореше всеобщо за трупове Борисов изясни, че това било за осведоменост на обществото какво може да му се случи. По думите му ръководещите и щабът са запазили душeвността на хората, тъй като у нас не е трябвало да се върви с позволение до магазин, както е било в други страни.

„ И уеб страницата на СЗО през днешния ден блокира “, съобщи Борисов в отговор на въпроса за какво през днешния ден е имало проблем с данните за ковид у нас.

„ Помните по какъв начин във Англия докторите се пазеха с шнорхели. В момента зареждаме цяла Европа, с цел да не е от Китай. “, добави той и изясни, че ограниченията се разхлабват бързо, тъй като всяко нещо е изчислено. „ Имаме си респиратори, има ме кревати, през вчерашния ден изпразнихме Арена Армеец, на следващия ден и Варна ще освободим залата. “, сподели още Борисов.

„ Брутен вътрешен артикул се прави с работа, не с лежане и единствено къде и какъв брой ще почиваме. Усещането на някои, че сме излезли по-богати от рецесията ли? Не излязохме с минимум умряли. Сега, с работа, да се сложат парите където би трябвало. “, разяснява още министър председателят оправянето у нас с рецесията.

„ Вчера и Германия смъкна ДДС-то, всички от нас гледат. За книгите от дълго време това ми беше фантазия да го направя, сътрудниците в Народното събрание предложиха и за памперсите и аз храните. “, изясни Борисов концепцията свалянето на налога от 20 на 9%, която през днешния ден бе гласувана в Народното събрание.

„ Няма значение кой го е предложил “, отговори Борисов на репликата, че предлагането за събаряне на Данък добавена стойност за детските храни е на депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски.

Относно абсурдът със строителството на морския бряг в Алепу Борисов съобщи: „ Вчера изпратих шефа на ДНСК арх. Несторов и му се обадих в този момент и му споделих деликатно да гледа какво ще кажа. Ако това което той ми споделя е по този начин, това ще стане едно прелестно местообитание на птички. То не може да мине. Кое е минало, че да мине и това. Ако е минало нещо, нас не ни е имало, още съм марширувал по плаца, когато са минавали някакви неща “, сподели още министър председателят.

„ Я ревизира в Google “, разпореди Борисов на водещия Бойко Василев, който означи, че времето за което загатва, през 2001 година, Борисов е имал присъединяване във властта.

Премиерът се похвали със строителството на пътища и газопровода през Сърбия, а на въпрос дали трасето не е по-изгодно за съседката ни, в сравнение с за нас Борисов възкликна: „ Абе нали ние взимаме директни такси, бе човек. Където има газопроводи няма войни. Ще видите, че и Белене ще стане един голям, приказен план. “

На въпрос с какви пари ще бъде издигнат планът „ Белене “, Борисов отговори с: „ Ще забележим. “

„ Цената на газа е за народа, а лотарията е за спорта. Хазартът да не е нещо хубаво? Не е хубаво, в случай че някой го практикува парите от това да отиват за спорт и за младежта. Нямам една стотинка от Божков. Така беше в Костинброд, по този начин работят тези мекеретата. Задължително вкарват телевизия – тичат Манолова, Бареков… тичаха. Сега единствено малкия екран е друга. “, сподели още Борисов в допълнение.

„ Ние нямаме сътрудници, имаме патриотите. Колегата Цветан Цветанов направи каквото можеше за ГЕРБ, в този момент прави каквото схваща, негова си работа. Хората ще схванат “, разяснява Борисов политическите си сътрудници и съперници.

Относно публичното напрежение обвързвано с цената на топлоенергията у нас Борисов разяснява: „ 42 % смъкваме цената на газа. Излизат с вест че 20% че се подвига цената – цялостно безумие. Питам Дончев, тъй като той се занимава с него. Те излязоха и направиха хората да ни псуват. Така и по този начин име изминал мандатът, Иван Иванов, доста го уважавама, но не може по този начин. Изтекли са им мандатите, не е аз да съм споделил, че ги махаме. Ще предложим нови хора. “

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР