Той явно изпитва , да унижава и това да бъде

...
Той явно изпитва , да унижава и това да бъде
Коментари Харесай

Жената, която се опълчи на прокурорския син в Перник: Той обича да унижава


„ Той очевидно изпитва, да унижава и това да бъде записано. Оказа се, че по-късно тези клипове той ги изпраща на пострадалите. Целта е да ги сплаши “. Това сподели в изявление за предаването „ 120 минути “ Мариана Андонова от Перник за прокурорския наследник Васил Михайлов.

Тя е дамата, която събра храброст да се опълчи на един юноша, който беше решил самичък да раздава правдивост в Перник – посредством побои, а страната не беше в положение да го спре. Никой не смееше да възрази.

Андонова подаде тъжба в полицията, откакто брачният партньор ѝ беше пребит от 18-годишния Васил Михайлов поради подозрение, че е изрекъл обидни думи за него.

След нейната тъжба и доста от прокурорския наследник. В последна сметка Михайлов беше арестуван, само че остана в ареста единствено 5 месеца, след което беше освободен под домакински арест. Оказа се обаче, че и е излизал неведнъж. Сега още веднъж е в ареста, а основния прокурор Иван Гешев прикани да подаде оставка.

Мариана Андонова признава, че се опасява, цялото ѝ семейство се опасява, само че са осъзнали, че до момента в който всички се опасяват никой нищо няма да предприеме.

„ Братята на мълчанието са страхът и примирението. Това се случва в Перник. Хората мълчат, тъй като ги е боязън и са се примирили. Оказа се, че цялостен един град е знаел какво прави този човек… и всички са мълчали “, разяснява Андонова.

Гледайте целия диалог във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР