Той я нарече вещица, заявявайки че предаването, в което тя

...
Той я нарече вещица, заявявайки че предаването, в което тя
Коментари Харесай

След Толкова Време Вече Е Ясно! Вижте Шокиращата Истина За Слави Трифонов И Венета Райкова! Мълчат Един За Друг, Но Двамата Са

Той я назова магьосница, заявявайки че предаването, в което тя събра на една маса Антония Петрова, Златка Райкова и Ася Капчикова, е било вещерско сборище.

След изявлението му последва бурно ръкопляскане в студиото освен от страна на публиката, само че и от страна на музикантите и изпълнителите в бенда, написа Хот нюлс.

Междувременно стана ясно, че Венета Райкова се развежда със брачна половинка си Тишо след 13-годишен брак. Самата тя показа това в обществените мрежи. Блондинката се обърна към приятелите си там и показа новината.

Тя добави, че в името на детето си, двамата с Тишо ще запазят положителния звук и добави, че повече няма да разяснява тази тематика. Тв водещата помоли за схващане и показа, че не желае да бъде търсена за коментар по случая.

Тя акцентира, че в тази ситуация няма забъркан трети човек. Нито от нейна страна, нито от страна на Тишо.

Междувременно потегли слух, че Венета Райкова е решила да изостави Тишо поради пренебрежителното му отношение към нея. Напоследък той бил доста изневерен поради служебните си задължения.

Половинката му не намерила сили да му елементарни, че в най-тежките мигове от живота й, той не я поддържа. Моментът, в който тя остана без работа, съответства със правосъдните каузи, които Юксел Кадриев водеше против нея.

Но в този миг Тишо бил прекомерно ангажиран със служебните си каузи и не обърнал внимание на брачната половинка си. От няколко дни, двамата към този момент не живеят под един покрив.

На прощаване с Венета Райкова той промълвил само, че съжалява, че не е бил задоволително добър брачен партньор за нея.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР