Той увери, че този път нещата няма да бъдат заметени

...
Той увери, че този път нещата няма да бъдат заметени
Коментари Харесай

Крум Зарков за скандалите в прокуратурата: Трябва да минем отвъд диагнозата, време е за лечението

Той увери, че този път нещата няма да бъдат заметени под килима, всичко ще се разбере и ще бъдат взети съответните решения.

 

На въпрос дали очаква в Правна комисия да мине Законопроектът за следствие на основния прокурор, той отговори, че се бори за това от години. „ Този проблем виси над България прекомерно дълго време. Крайно време е, през днешния ден стартира този развой. Доволен съм ”, акцентира Зарков.

 

И изясни, че другата седмица би трябвало да се състои първото съвещание на Пленума на Висш съдебен съвет по искането за преустановяване на мандата на основния прокурор.

 

„ Четвъртък или петък би трябвало да се организира съвещание по допустимост. Сигналът е позволен, няма никакво подозрение ”, означи правосъдният министър.

 

Относно Борислав Сарафов, той сподели, че е поел уговорката да свика преднамерено съвещание на Висш съдебен съвет, откакто през днешния ден е станало ясно, че всички са съгласни да го обсъдят всъщност.

 

„ Моята роля като министър на правораздаването е да направя по този начин, че всичко да стане законно и цялата истина да бъде разкрита ”, безапелационен бе Зарков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР