Той увери, че независимо от развръзката с Фолксваген България ще

...
Той увери, че независимо от развръзката с Фолксваген България ще
Коментари Харесай

Бойко Борисов С Историческа Новина За България! Официално Обяви: Направихме Си

Той увери, че без значение от развръзката с " Фолксваген " България ще има цех за коли, тъй като ползата към страната ни бил огромен.

Борисов уточни, че положителната реклама, която страната ни си е направила в света, се дължи на работата на държавното управление и на обособените министри.

Най-големият тръст в Европа се колебае месеци наред за завода макар изискванията, които предлага Турция и които ние като страна членка на Европейски Съюз не можем да дадем, тъй като имаме правила, акцентира министър председателят и добави, че без значение от преимуществото на Турция разногласието в Германия коя е по-добрата дестинация продължава.

Той бе безапелационен, че България предлага по-добри бизнес условия, спазвайки всички правила на Европейски Съюз.

Борисов посочи, че конкуренцията ни с Турция се води напълно като другари и сътрудници и в " рамките и разпоредбите на играта ".

Никога не сме си разрешавали подмолни дейности, с които да уроним престижа на друга страна, с цел да се възползваме от това, отсече министър-председателят, написа нюз.бг.

" Ние не популяризираме България с " Елате, тъй като турците са неприятни. " Не, ние споделяме за какво сме по-добри ", съобщи още той.

Борисов подсети, че Турция е наш стратегически сътрудник и комшия и се зарече, че до момента в който е на власт, България ще има другарски връзки с всички свои съседи. Това по неговите думи носело триумф.

Премиерът означи и че у нас има 250 завода за авточасти - все на огромни западни компании.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР