Той уточни, че в сряда предстои заседание на Националния съвет

...
Той уточни, че в сряда предстои заседание на Националния съвет
Коментари Харесай

Георги Свиленски след срещата с ИТН: Почувствахме се като уважаван партньор, предстои НС на БСП да вземе решение

Той посочи, че в сряда следва съвещание на Националния съвет на партията, на който той ще се произнесе финално „ за “ или „ срещу “ кабинета.

„ Не сме имали искания към структурата и състава на Министерски съвет “, означи социалистът и акцентира, че упованията на левицата по стъпките на договарянията са били оправдани.

Социалистът напомни, че едно от изискванията на левицата за поддръжка е било постигането на документално съглашение: „ Гаранции за това, че политиките, за които сме постигнали договорености, ще лъдат изпълнени. Формата на това съглашение ще бъде решена в идващите няколко дни. “

" Всички споделят, че желаят да бъде изменен моделът, само че всички слагат условия, които нямат нищо общо с това. Ние казахме: Да, Борисов към този момент не е министър-председател, само че моделът още не е разграден и това би трябвало да стане с постоянно държавно управление ", обърна внимание Георги Свиленски.

„ Ние ще бъдем поръчител за връщане на държавността в България и за съблюдаване на политиките, които би трябвало да бъдат провеждани в обществената сфера, опазването на здравето и правораздаването “, приключи Свиленски.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР