Той уточни, че разумното поведение е съкръщаване на разходите, а

...
Той уточни, че разумното поведение е съкръщаване на разходите, а
Коментари Харесай

Васил Велев: Минималната работна заплата трябва да е различна за всеки сектор

Той посочи, че рационалното държание е съкръщаване на разноските, а не тяхното увеличение, тъй като идва рецесия. По думите му тежестта на рецесията би трябвало да е рационално разпределена и страната да не стига до банкрут. Велев добави, че приходите са увеличени не съгласно чергата, а в пъти повече, в сравнение с е инфлацията и приходите в бюджета.

" Пенсиите са високи по отношение на заплатите на тези хора, които ги заплащат тези пенсии, работейки. Не е почтено да искаш от тези хора, които работят, да заплащат задължения, с цел да се докараш пред гласоподавателите и най-сетне да фалираш страната ", счита ръководителят на АИКБ.

" Ние не се борим за минимална работна заплата, ние се борим за високи приходи. На този, който му е дребна минималната заплата, дано да работи за междинна заплата, да работи на две места. Минималната работна заплата, както всички заплати, не е обществена помощ, тя би трябвало да се създава. Най-правилното решение за минималната работна заплата е тя да се договаря и да е друга за другите стопански действия. Да се договаря сред браншовите организации на същите тези синдикати и браншовите организации на работодателите ", акцентира той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР