Той установи, че Обединеното кралство е свидетел на 15 години

...
Той установи, че Обединеното кралство е свидетел на 15 години
Коментари Харесай

Джереми Хънт твърди, че икономиката на Обединеното кралство е с „изкълчен глезен“ – не със счупен крак

Той откри, че Обединеното кралство е очевидец на 15 години условен спад – с растеж на продуктивността на половината от темпа, следен в други развити стопански системи.

Стандартът на живот на семействата с най-ниски приходи в Обединеното кралство е с 4 300 английски лири по-нисък от техния еквивалент във Франция, се споделя в отчета, като междинните служащи виждат 10 700 английски лири годишно в изгубен растеж на заплащането.

отчет от близо 300 страници също по този начин предизвестява, че приходите на семействата не се чака да доближат пика преди рецесията с разноските за живот най-малко до 2027 година, като неравенството в приходите в Обединеното кралство е по-високо от всяка друга огромна европейска страна.

Но господин Хънт се опита да предложи по-слънчева вероятност по време на сесия с въпроси и отговори с основния редактор на списание The Economist Zanny Minton Beddoes.

Един член на аудиторията попита за какво мозъчният концерн „ разказва стопанска система който има строшен крайник “, до момента в който „ г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР