Той твърди, че това обяснява защо хората могат да имат

...
Той твърди, че това обяснява защо хората могат да имат
Коментари Харесай

Легендарен Учен Най-Накрая Свали Воала На Вечната Мистерия! Това Чака Всички Ни След Смъртта!

Той твърди, че това изяснява за какво хората могат да имат околосмъртен опит и смята, че тази квантова информация се свежда към душата, която напуща тялото.

Експертът в региона на физиката споделя: „ Ако пациентът умира, изцяло е допустимо, че тази квантова информация може да съществува отвън тялото, и може би, за неопределен срок, като душа. “

И сър Роджър не е самичък в своите изводи, вярвайки по този начин, а неговата доктрина се поддържа и от известни учени от Института Макс Планк по физика в Мюнхен.

Експертите, които настояват това, споделят, че нашата физическа Вселена е просто едно усещане, и че откакто тялото ни почине, има безконечен живот оттатък неговите лимити.

Д-р Ханс-Петер Дюр, някогашен началник на Института, съобщи: „ Това, което ние считаме за „ тук и в този момент “, този свят, това в действителност е единствено равнище на материал, който е допустим за нас. “

„ Задгробният живот е безкрайна действителност, която е доста повече от това, което знаем. “

„ Тялото умира, само че духовното квантово поле продължава. И затова аз съм вечен. “

По-рано тази година, друго удивително изявление за задгробния живот бе направено от неизлечимо болен цигулар, който оцелява след 17 прекарвания на клинична гибел. Той твърди, че е бил от „ другата страна. “

Пол Робъртсън умира от болест на сърцето на 27 юли, само че твърди, че е виждал гибелта доста пъти, преди да почине.

По време на една от тези случаи на клинична гибел, той твърди, че му е бил блокиран входа към небето от група смеещи се ангели, ухаещи на одеколон, написа " Непознато ".

Друго привидение му посочило по какъв начин се къпе в аурата на „ азиатска богиня “, до момента в който, както той твърди, идната му свръхестествена среща го предиздвикала да повярва, че е мощно куче, тичащо във впряг през Арктика.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР