Той твърди, че му остават още няколко седмици живот и

...
Той твърди, че му остават още няколко седмици живот и
Коментари Харесай

Ядрена Бомба От Сега! Агент На Ми5 Призна: Аз Убих Даяна!!! Ето Кой Е Дал Заповедта! За Всеобщ Шок Това Е

Той твърди, че му остават още няколко седмици живот и не желае да напусне този свят, отнасяйки истината в гроба, оповестява английската медия Culture Shock TV.

Хопкинс твърди, че е взел участие в 23 убийства проведени от английската загадка работа и изпълнени в интервала от 1973 до 1999 година. Сред тези убийства е и това на принцеса Даяна, предава " Канал 3 ".

Джон Хопкинс е работил като действен сътрудник в МИ5 38 години, като в този интервал тайната работа на Англия постоянно му е нареждала да прави дискретно ликвидиране на несъмнено лице, за което се считало, че съставлява заплаха за националната сигурност на Обединеното Кралство. Като машинен инженер и специалист по оръжие Хопкинс твърди, че има огромен опит в убийства с стандартните способи, в това число и потреблението на химикали и токсини.

Бившият английски шпионин изяснява, че е бил част от седемчленна група оперативни сътрудници на МИ5, които били натоварени да правят политически атентати на територията на Англия. От разказите му излиза наяве, че множеството от жертвите били политици, публицисти и водачи на политически партии.

По отношение на принцеса Даяна Хопкинс твърди, че тя е единствената жена жертва на атентатите, който той е направил и единствен член на английското кралско семейство.

Тя е единствената жертва, за чиято гибел бе поръчано непосредствено от самото кралско семейство, акцентира Хопкинс.

" Даяна беше красива и общителна жена ", споделя той и прецизира, че съгласно него тя е застрашавала английската корона.

" Кралското семейство разполагаше с доказателства, че тя има намерение да се разведе с принц Чарлз. Тя знаеше прекомерно доста секрети отнасящи се за кралското семейство. Моят началник ми сподели, че тя би трябвало да почине.

Получил е директна заповед от принц Филип и трябваше да създадем по този начин, че да наподобява трагичен случай. Никога преди този момент не бях убивал жена, още по-малко принцеса, само че изпълних заповедта. Направих това за кралицата и за страната. Следният стадий от задачата включваше медиите, които доста добре извършиха своята част от работата ", споделя Хопкинс.

Бившият английски шпионин прекарва последните си дни у дома, само че споделя, че след тези разкрития чака да бъде задържан. Хопкинс твърди също по този начин, че всяко следствие по отношение на тази спекулация би било мъчно доказуемо и " доста усложнено ", тъй като писани доказателства в МИ5 няма, а също така съвсем всички негови сътрудници са умряли.
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР