Той споделя още, че е създал много приятелства в кулинарното

...
Той споделя още, че е създал много приятелства в кулинарното
Коментари Харесай

Гушна Тлъста Пачка! Ето Какво Ще Прави Дани Спартак С Печалбата От Хелс Кичън!

Той споделя още, че е основал доста другарства в кулинарното шоу и би взел всеки един от участниците, с цел да работят дружно. „ Филип, Светла, Станимир, Мартин, Габи, Марко, Божо, Силвия, Светлана, Гичка – това за мен са в действителност изключителни хора “, споделя спечелилият.

Дани Спартак разкрива и какво ще направи с огромната премия от предаването. „ Голяма част от нея сигурно ще запазя за образованието на сина ми “, споделя щастливият татко. „ С другата към момента не съм решил какво ще върша “, добавя той.

Сега на Дани Спартак му следва работа в ресторанта на началник Виктор Ангелов. „ Имам огромни упования. Шеф Ангелов за мен е един от най-хубавите готвачи в България и аз доста мога да науча от него “, споделя спечелилият. Той обаче, декларира изрично, че в никакъв случай повече не желае да готви суши.

„ Всичко си заслужава в предаването, изключително това, че човек се научава да излиза от рамката си и да гони задачите си до последно, само че не и непременно или най-малко това е моето мото “, споделя Дани Спартак. По готвенето спечелилият се възпламенява инцидентно. „ Готвенето ме успокоява и ме прави благополучен “, споделя спечелилият и поучава всички хора да не се двоумят, а да се запишат за присъединяване в идващия сезон на предаването.„ Изобщо да не се двоумят! Има доста неща, които ще научат вътре и в професионално отношение, и за тях самите. Заслужава си! “, поучава Дани Спартак.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР