Той ще бъде неизпълнителен директор на свързаните дружестваТелекомуникациите са голямата

...
Той ще бъде неизпълнителен директор на свързаните дружестваТелекомуникациите са голямата
Коментари Харесай

Джордж Шлосарек влиза в борда на Нетера

Той ще бъде непослушен шеф на обвързваните сдружения

Телекомуникациите са огромната пристрастеност на Джордж Шлосарек
(снимка: предоставена от Нетера)

Джордж Шлосарек – eдин от създателите и дълготраен основен изпълнителен шеф на интернационалния телеком оператор Epsilon Telecommunications, влезе в борда на шефовете на Нетера и обвързваните й компании.

Той ще бъде непослушен шеф на сдруженията – служба, на която без да взе участие във всекидневното ръководство, ще спомага за определянето на политиката и планирането, оповестиха от българския телеком.

„ Виждам огромен капацитет, надарен екип от характерности, забавен набор от артикули, световно наличие и предпочитание за напредък, триумф и смяна ”, разяснява Джордж Шлосарек решението си да се причисли към Нетера.
още по тематиката
През последните 17 години Шлосерек е минал през позициите на механически шеф (CTO), действен шеф, отговарящ за продажбите и маркетинга (COO), и основен изпълнителен шеф (CEO) на Epsilon Telecommunications.

Той е роден, отраснал и учил във Англия. Дългогодишната му кариера в телекомуникациите го трансформира в жител на света. През последните 20 година е живял в континентална Европа и Азия. Сега се е открил в Сингапур.

Телекомуникациите са огромната му пристрастеност. Вдъхновява го по какъв начин тази промишленост свързва хората и дава опция на фирмите да не престават да работят обикновено даже и в изключителни обстановки като актуалната.

„ Още от първите дни дружно той ни оказа помощ да стартираме да реализираме по-добри резултати в нашата работа ”, разяснява привличането на Шлосерек създателят и шеф на Нетера – Невен Дилков.

Нетера е самостоятелен телеком, който си партнира си както с най-големите международни компании, по този начин и с дребни и междинни компании. Осигурява интернационална съгласуваност, услуги за ръководство на мрежи и сигурност към този момент близо 25 години, с точки на наличие в над 20 страни.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР