Той се управлява от Марс и Плутон и за него

...
Той се управлява от Марс и Плутон и за него
Коментари Харесай

Зодии, които имат силна любов със Скорпиона

Той се ръководи от Марс и Плутон и за него се знае, че е най-сексуалният знак в зодиака. Скорпион – тайнствен, от време на време плашещ, буен и подъл. Какъв е в любовта и с кои зодии има пламенни взаимоотношения, вижте в идващите редове.

Скорпион и Телец

Двата знака могат да бъдат привлечени един към различен, заради половото естество на техните признаци. Телецът въплъщава чувствеността и е знак, който ръководи физическото наслаждение. Връзката му със Скорпиона е любовен съюз, основаващ се на най-дълбоките страсти и половост, които никоя друга двойка в зодиака не е привилегирована да има.

Всяко полово отчаяние може да докара до нарушение на хармонията посред им. Скорпионът има потребност от доста пристрастеност, до момента в който Телецът желае да бъде обичан в действителност мощно. Това не значи, че половият им живот ще бъде неприятен, в противен случай, даже може да е приказен. В последна сметка, страстта ще бъде единственото, което остава и сексът ще бъде метод за свързване, а не средство за персонално задоволство.

Въпреки че Скорпион е знак на смяната, това не значи, че те не са доста мудни в всекидневието си. Като закрепен знак те са, колкото и Телецът, статични и инертни. За Скорпиона има доста сила, само че когато става въпрос за всекидневието, те са склонни да повтарят модели и да се слеят в това, което множеството хора намират за „ обикновено “. Но също по този начин се нуждаят от нови, вълнуващи и спиращи дъха преживявания понякога.

Скорпион и Дева

Ако има нещо, за което Скорпион би желал да се бори, това е целомъдрието на Девата. Това е доста забавна двойка в областта на половата интензивност. Въпреки че Скорпионът може да бъде прекомерно недодялан за Дева, което ги кара да се усещат неловко, в множеството взаимоотношения сред представителите на тези два знака, има задоволително рационалност към метода на Дева, с цел да бъде вероятен този контакт.

Представителите на зодия Дева търсят прочувствен сътрудник, с цел да споделят живота си и в случай че намерят тази споделеност в Скорпиона посредством половите си връзки, и двамата ще останат удовлетворени от съюза си.

Най-големият проблем на тези сътрудници е връзката им с Венера и това може да докара до „ безпомощни “ полови актове, в които двамата сътрудници в действителност не са удовлетворени.

Скорпион и Риби

Тези два водни знака имат вяра че е доста значимо страстите да са най-интензивната част от половите им прекарвания. Скорпионът е знак, който се свързва със секса, както и със полови репресии, и според от предходните си полови прекарвания, Скорпионите могат да бъдат малко груби за своя сензитивен сътрудник Риби.

От друга страна, Риби е знак, който се свързва с оргазма, а постоянно и със странни полови прекарвания и всевъзможни други полови странности. Ако схванат прочувствената дълбочина на Скорпион, могат да се усещат добре по отношение на него.

Когато се намира във връзка, Скорпионът е доста недоверчив, желае да управлява. И двата знака се нуждаят от почтеност, съвършена обич, която не стопират да търсят. Ако някой от двамата е бил излъган или отчаян, ще завърши незабавно връзката. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР