Той се прославя като мъдрия и безнадеждно романтичен Чандлър Бинг

...
Той се прославя като мъдрия и безнадеждно романтичен Чандлър Бинг
Коментари Харесай

Как пристрастяването провали любовния живот на Матю Пери?

Той се популяризира като мъдрия и безнадеждно сантиментален Чандлър Бинг от " Приятели ", само че надалеч от светлината на прожекторите животът на Матю Пери е надълбоко повлиян от всепоглъщащата му взаимозависимост към алкохола и опиоидите, която се отразява на способността му да откри обич и да се откри.

53-годишният артист разкри, че търси партньорка, която да го поддържа, откакто е преодолял 30-годишната си борба с пристрастяването и е бил " изгорял " от дами, които са желали единствено парите му.

В разцвета на кариерата си Пери, който беше обичан от всички за ролята си в класиката от 90-те години, се трансформира в необикновен сърцеразбивач, свързван с някои от най-бляскавите дами в Холивуд.

Среща се с Джулия Робъртс в продължение на една година от 1995 до 1996 година В фрагмент, споделен с The Times преди излизането на книгата му " Приятели, любовници и огромното извънредно нещо ", той разкрива, че е саботирал връзката, като я е " изоставил ", преди тя да го напусне.

Тъй като пристрастяването му към алкохола и опиоидите превзема всички аспекти на живота му, артистът прелита от разказ на разказ, без да може да се откри с никого за дълго.

Следват голям брой краткотрайни романси със звезди като Нийв Кембъл, Хедър Греъм и звездата от " Спасители на плажа " Ясмин Блит, които довеждат до спорна двугодишна връзка със студентката по мода Рейчъл Дън, която е с 14 години по-млада от него.

Най-дългата връзка на Пери е със звездата от " Момичетата на подмазвача " Лизи Каплан, траяла от 2006 до 2012 година, след което той остава най-вече надалеч от светлината на прожекторите и съгласно известията е спазвал безбрачие в продължение на съвсем половин десетилетие.

 Изглеждаше, че Матю най-сетне е намерил любовта през 2020 година, когато предложи на приятелката си от две години - литературния сътрудник Моли Хъртвиц, само че двойката се раздели година по-късно, през 2021 година, а непосредствен другар на мениджъра на гении сподели: " Можеш да окажеш помощ на някого толкоз доста. Той е в доста тежко положение и приятелите му се притесняват, че може да е получил рецидив ", оповестява списание In Touch.

 width=

 През кариерата си Матю Пери е бил свързван с няколко блестящи дами, само че в никакъв случай не е оставал в една и съща връзка за дълго. През 1995 година той се среща с Джулия Робъртс, на фотографията, само че предходната седмица разкри пред Times, че я е " изоставил ", преди тя да го напусне.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР