Той се познава отдавна с нея още от времето когато

...
Той се познава отдавна с нея още от времето когато
Коментари Харесай

Вече Няма Мърдане! Папараците Ги Заковаха, Ето Снимки! Виктор Николаев Смени Жената До Себе Си! Пърха От Щастие С Новата Си

Той се познава от дълго време с нея още от времето когато е работил за Българска национална телевизия и двамата са близки другари. А когато предходната водеща бе отстранена от „ Здравей България ” Виктор видял идеалният късмет да се снабди с партньорка, с която е сродна душа.

Из медията недоумяват какъв брой се е трансформирал журналистът откакто русокоската седна до него в студиото на утрешния блок. Бил постоянно ухилен и ненапрегнат. Не давал косъм да падне от главата на ко водещата.



Обгрижвал я непрекъснато като не спирал да й угажда и да я глези. Дори я возел с колата си след работа у тях. Като кавалерски я изчаквал да си влезе у дома, предават от retro.bg.

Въпреки, че с Ани Цолова водещият бе в тандем дълги години с нея в никакъв случай не се е чувствал по този начин удобно, разправят сътрудници. Бившата му партньорка постоянно е желала да свири първа цигулка и да провлича вниманието на зрителската публика върху себе си.



Така, че когато шефовете на Нова тв взеха Аделина Радева бил Виктор Николаев бил доста благополучен от изгонването на Цолова. И, че ще има опция да работи един до друг с близката си другарка.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР