Той се оплака от един инцидент - човек с психични

...
Той се оплака от един инцидент - човек с психични
Коментари Харесай

Демерджиев: Имоти на МВР по времето на Рашков са ползвани за частни партита, обществени поръчки са предопр...

Той се оплака от един случай - човек с психологични проблеми бе влязл в прилежаща къща. Ако Рашков бе пристигнал в Министерство на вътрешните работи, бих му обяснил за аргументите за промените. Всеки екип прави преценка и всеки екип носи отговорност за тази преценка.

Обади ми се, че е подал сигнал в 7-мо РПУ. Звънна, тъй като съгласно него имало забавена реакция. Касаеше се за влизане в дом на негови съседи. Той го бе наблюдавал. Поисках да му се спомага и да се откри този човек. Той изясни, че има закъснение от 45 минути. Моята инспекция сподели 15 минути. Никой не може да реагира неотложно. Той се оплака от преднамерено отношение. На идващият ден можеше да изиска среща с мен и в случай че отговорите не го удовлетворяват, тогава да потърси връзка с медиите. Ще се боря с всеки, който нарушава закона.

За мен е необяснимо един министър да не знае къде живеят заместниците му. Дал съм напътствие никой да не се отклонява от законовите условия.

Има други притеснителни обстановки за прилагане на парцелите по времето на Рашков. Има данни, че са употребявани за други цели. Те са употребени за частни потребности, частни празненства. Не е бил гарантиран персоналния състав. Има данни за предопределени публични поръчки. При проучване се натъкваме на такива неща.

Повечето поръчки са забавени в сериозна степен. Полагаме старания да наваксаме. Има данни за хора, които не са чиновници на институцията и са употребили парцели на Министерство на вътрешните работи. Дама отговаряше за тила и застраховане на полицията. Оставя се едно неправилно усещане, че способни хора се сменят.

Засилваме оперативната работа. Неминуемо ще стигнем до хората, които стоят зад купения избор. Трябва да се покажат тези хора. пристигна писмо от прокуратурата, преценявам. Прокуратурата по места демонстрира увереност да се работи. Ще има взаимни акции. И ще следим дали нашите старания се разминават с напъните на прокурата. Стоя зад всяка дума - гн- гешев налажи неприемливи практики в прокуратурата. Народно събрание съумя да отнеме главният инструмент на господин Гешев-специализираната прокуратура.

По тематиката “Хемус”: Там има три съществени теми-авансово платени суми по разнообразни сдружения, от които са теглени доста повече от 60 млн. След това има втори случай, в който се строи без нужните бумаги. И трето-дейности по главен ремонт, се заплащат като настоящи.

Технически сме подготвени за Шенген.

Превърнахме от кампаниен в дълготраен модел инспекциите на пътя. Привлякохме господин Кисяков, възприемаме опита на НПО-та и положителния опит. Ангажирани са над 8500 индивида.

Основно контролът ще се прави от повече коли на КАТ. Те няма да наблюдават за едни-два вида нарушавания, а за всички. От наказания изнасяме тежестта към предварителната защита. не можем да наситим всякога, само че ще наситим цялата територия на страната с разнообразни екипи. Дали сме инструкции да се издирят водачите с конфискувани документи за правоуправление. Ще желаеме всяко районно управление (на МВР) да регистрира резултатите.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР