Той се обърна и лично към народните представители от „Има

...
Той се обърна и лично към народните представители от „Има
Коментари Харесай

Филип Попов след отлагането на увеличаването на пенсиите: Отново излъгахте българските пенсионери

Той се обърна и персонално към народните представители от „ ИТН “: „ За повторно, както споделяме във видинския край, се пробвате да се изсулите като мокра шнур, единствено и единствено да не актуализирате пенсиите на българските жители. “

По думите на Попов позицията на Българска социалистическа партия е ясна и поредна - българските пенсионери сега не живеят почтено и имат потребност и от актуализацията на пенсиите, и от 120-те лева добавка поради корона рецесията.

„ Това, което направихте през днешния ден с това гласоподаване е като в онази приказка – тати ще ти купи колело, но различен път. Вие още веднъж излъгахте българските пенсионери, единствено че българите са мъдри и могат да четат сред редовете. За тях вие към този момент сте прочетена страница “, сподели още Филип Попов.

“Не разбрах в този момент има ли женитба сред Движение за права и свободи и “Има подобен народ” по-късно гласоподаване. Или единствено през вчерашния ден беше женитба, а през днешния ден е правдивост.”, съобщи от своя страна зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Георги Свиленски.

Той разгласи, че Българска социалистическа партия ще поддържа направените оферти, с цел да не останат българските пенсионери и майки без приходи, макар осакатяването на актуализацията на пенсиите от протестните партии.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР