Той също така твърди, че е имало явни нарушения на

...
Той също така твърди, че е имало явни нарушения на
Коментари Харесай

Забележките на шефа на ООН за атаката на Хамас срещу Израел са „погрешни“, казва британският министър

Той също по този начин твърди, че е имало „ очевидни нарушавания на интернационалното филантропично право “, осъществени от Израел по-късно, с продължаващи въздушни удари над Газа Strip и решение на Тел Авив да спре електричеството и водата в региона.

Израел предизвестява Ливан и Сирия за „ проклети удари “ – актуализации онлайн

Израел упорства шефът на Организация на обединените нации да подаде оставка

мненията навлякоха гнева на Израел, като посланикът на страната в Организация на обединените нации Гилад Ердан сподели, че това се равнява на „ опрощение за тероризъм и убийства “ – и изиска господин Гутериш да подаде оставка.

Британският министър на имиграцията Робърт Джерик сподели пред Sky News, че държавното управление не има вяра, че Израел е нарушил интернационалното право в отмъщението си за офанзивите на Хамас на 7 октомври, добавяйки: „ Има ясно право в интернационалното право една нация да се пази и това е, което Израел прави. “

Но позицията му стана по-силна в хода на утринните му изявленията, като господин Джерик по-късно сподели пред ITV: „ Никой, съзнателно или по различен метод, не би трябвало да загатва, че има някакво опрощение за [атаките на Хамас].

< p class= " sdc-article-related-stories__link-text " > Наземната атака на Израел и Газа: Хамас предизвести, че забавянето на офанзивата е направило израелските войски „ по-смъртоносни “

„ В този смисъл мисля, че той беше неверно. Надявам се, че не е това, което е имал поради, само че в случай че е по този начин, тогава той би трябвало да отдръпна това. Ръководителят на Организация на обединените нации би трябвало да се отдръпна поради мненията.

Но той добави: „ Мисля, че е значимо всички да сме доста ясни, че няма опрощение за случилото се, няма подтекст, който да е подходящ. < /p>

" Това, което се случи, беше отблъскващ акт на злобен тероризъм и всеки би трябвало да извика това. "

Министерството на здравеопазването в Газа, ръководено от Хамас, сподели, че минимум 5791 палестинци са били убити от този момент 7 октомври - с минимум 704 единствено във вторник.

Повече от 1400 души са били убити в Израел, споделиха публични лица там.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР