Той съобщи новината пред OFFNews. Вчера журналистът е имал разговор

...
Той съобщи новината пред OFFNews. Вчера журналистът е имал разговор
Коментари Харесай

Сашо Диков си тръгва от BiT

Той заяви новината пред OFFNews.

Вчера журналистът е имал диалог с новите притежатели, на който - по думите му - не му било препоръчано нищо съответно. Затова решил, че вместо да стои там без да прави предаване, е по-добре да си тръгне.

Те още не са подготвени с новата стратегия. За мен е неразбираемо за какво започнаха този гибелен ход, да спрат всички излъчвания преди да са подготвени с новите, разяснява Диков.

Телевизията бе продадена при започване на февруари, а на 9 февруари, с встъпването на новата администрация, всички излъчвания без новините бяха спрени. Очаква се новата програмна скица на BiT да тръгне към средата или края на март. Засега проектите са в нея да има огромен дневен блок, от 9 до 17 ч. В него може да влязат и детайли от някои от досегашните публицистични излъчвания - "еМисия България " и "Код 11-13 ".

Според към този момент оповестените планове на новия притежател Миро Янев, BiT ще се развива като интерактивна телевизия, ориентирана към по-младата публика. Към момента не е ясна ориста на тв студиото в Съединени американски щати, където специфичен сътрудник е дългогодишното лице на Си Ен Ен Ралица Василева. Самото студио също е продадено като част от договорката.

Имам диалози за нови планове, само че още е рано да кажа с какво ще се занимавам отсега нататък, споделя журналистът. Плановете му са свързани още веднъж с малкия екран.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР