Той разпродава за часове зали с мащаба на Роял Албърт

...
Той разпродава за часове зали с мащаба на Роял Албърт
Коментари Харесай

HAVASI идва с новото си шоу в София и Варна - Култура

Той разпродава за часове зали с мащаба на " Роял Албърт Хол " и " Карнеги Хол ". През 2017 година неговото концертно шоу е измежду най-продаваните турнета в света с доходи от над 3 млн. $.

Този път фамозният маджарски пианист идва за първата си среща с варненската аудитория след три блестящи концерта в София при изцяло разпродадени зали. HAVASI Symphonic Concert Show с напълно нова стратегия ще бъде на 30.11.2023 година във Варна, Национален замък на културата и спорта и на 2.12.2023 година в София, зала 1 на НДК – с два концерта от 16:30 и от 20:00ч.

Концертите му са спектакли с доста светлинни резултати, образни детайли и мултимедия. HAVASI не се тормози да съчетава симфоничен оркестър и рок музиканти, мощни гласове на солисти и огромни хорове . Музиката, композирана от него и обилното му шоу описват прочувствени приказки за стихии, непознати земи и герои, и мощни страсти.



Шоуто придвижва публиката в едно увлекателно пътешестване през непрекъснато разгръщащи се музикални подиуми. Различните настроения дават на феновете запаметяващо се прекарване, подсилено от най-новите технологии в озвучаването, сценография, осветяване , видео и планиране. Визуализацията е дело на американския изобретателен режисьор Брайън Бърк и на френския образен дизайнер Жил Папан.

Спектакълът сплотява на една сцена соло пианото на HAVASI , извънредно надарени солисти от международната сцена, хористи и рок барабани.

Той е един от дребното модерни композитори с харизмата на рок звезда, който може да изпълни големи игрища като Винер Щатхале, Мерцедес-Бенц Арена в Берлин, Таурон Арена в Краков или Уембли в Лондон. Неговата новаторска музика е друга, по едно и също време свежа, буйна и занимателна. Уникалният му музикален жанр съчетава дълбочината и дисциплината на класическата музика и чистата мощ на рока.

Възпитаник е на музикална академия „ Ференц Лист ”, със задълбочени знания в класическите обичаи, стремящ се да направи класическите принадлежности подобаващи за актуалната ера. Свирил е своите истински композиции в най-престижните зали по света - Карнеги Хол в Ню Йорк, Барбикан център в Лондони Операта в Сидни.



HAVASI Symphonic Concert Show ще бъде на 30.11.2023 година във Варна, Национален замък на културата и спорта и на 2.12.2023 година в София, зала 1 на НДК – с два концерта. Билети се продават в системата на , като закупените до 10.03.2023г. са с 10% понижение.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР