„Той разбира какво е направил и страшно много се разкайва.

...
„Той разбира какво е направил и страшно много се разкайва.
Коментари Харесай

Оставиха в ареста британския турист, пребил инвалид в Слънчев бряг

„ Той схваща какво е направил и ужасно доста се разкайва. Никога не е осъждан. През целия си живот не е направил престъпление”.

Това съобщи в Окръжния съд на Бургас бранителят на 27-годишния Дани Джеймс. Припомняме, предходната седмица младият мъж неоснователно атакува и би неработоспособен в хотел в Слънчев бряг. Днес съдът гледа мярката за неотклонение на англичанина, който желае да излезе под парична гаранция с претекст, че татко му има парцел в България – апартамент в к.к. Слънчев бряг.

„ Той се разплака в ареста. Условията в българските арести са потресаващи. Лежал е една седмица в ареста за такава младежка дивотия. Той към този момент си е получил наказването. Тази мярка е непропорционална. Той няма да отиде във Англия. Ще остане тук. Искаме домакински арест или парична гаранция. Задържането му е репресивна мярка”, съобщи юрист Мартин Костов, представен от burgasinfo.com.
5
„ Не съм неприятен човек, в никакъв случай не съм правил закононарушение. Нищо неверно не съм направил в целия си живот, желая да се извиня и на другите хора. 10 години съм идвал в България и не съм направил закононарушение. Това не бях аз”, съобщи от своя страна обвиненият.

В последна сметка Окръжният съд на Бургас удостовери определението на Районния съд в Несебър, оставяйки Дани Джеймс в ареста.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР