Той расте с 3-4 години по-бързо от другите, придобива невероятна

...
Той расте с 3-4 години по-бързо от другите, придобива невероятна
Коментари Харесай

7 факта как един съветски учен кръстосва хора с маймуни

Той пораства с 3-4 години по-бързо от другите, придобива невероятна мощ и е доста по-малко сензитивен към болежка. Яде безсистемно и от всички занимания избира половите удоволствия. Най-важните му преимущества са простотата в ръководството и безупречното смирение. Възможностите за потребление са безкрайни - от работа за чираци до военна служби.
Това би могло да бъде индивидът на бъдещето. Поне по този начин мечтае биологът Илия Иванов, който през 1925 година получи от Съюз на съветските социалистически републики 10 000 $ за пътешестване до Африка и проучвания там. Разбира се, те дадоха такава сума на учения, тъй като той към този момент бе постигнал сериозен триумф в изкуственото осеменяване на коне преди този момент. Благодарение на работата на учения един жребец може да оплоди до 500 кобили на сезон, написа polonsil.ru.

Във Френска Гвинея ученият търсил децата на дами, изнасилени от горили. Той написа, че е намерил такива, само че няма документи.

 7 фактов о том, по какъв начин советский ученый скрещивал людей с обезьянами

 7 фактов о том, по какъв начин советский ученый скрещивал людей с обезьянами
Тогава ученият искаше да извърши изкуствено осеменяване на африканки със сперма от шимпанзета. Колониалните управляващи не разрешиха опитът да се води в болничното заведение и не можеха да подсигуряват чистотата на опита.

През 1927 година професорът оплождал три женски шимпанзета: Бабет, Сивет и Черняя. Никоя от тях обаче не забременяла.
 7 фактов о том, по какъв начин советский ученый скрещивал людей с обезьянами
Тогава Иванов реши да импрегнира дамите със сперматозоидите на маймуните. Това към този момент е било в Сухуми, където ученият е транспортирал няколко маймуни за опити. Съществото обаче не съумя. Единственият мъж, който беше на Иванов, беше 26-годишният Тарзан. Той не толерира нов климат и необикновена диета с пилешки яйца и варени банани.

Тогава Иванов беше подтиснат и опитите му завършиха. Но имаше почитатели. През 1977 година Джордж Майкъл Бедфорд открива, че човешките сперматозоиди не се прикрепят към яйцата на множеството примати, само че проникват в яйцеклетката на гиббона, тъй че хибридизацията е допустима. Проверка на хипотезата не се реализира от етични съображения.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР