Той пусна снимка с полския си колега Марчин Дорочински и

...
Той пусна снимка с полския си колега Марчин Дорочински и
Коментари Харесай

Захари Бахаров показа влиза ли в Мисията невъзможна

Той пусна фотография с полския си сътрудник Марчин Дорочински и съветския Иван Ивашкин, които играят в поредицата, чиято съществена звезда и движеща мощ е Том Круз. Все още обаче няма публично удостоверение от „ Парамаунт “, които вършат филмите, че Бахаров в действителност ще е в този план. Родни кинаджии обаче от през вчерашния ден един след различен поздравяват звездата на Народния спектакъл. Всичко потегли от фотоси през лятото, публикувани из обществените медии, първо в Инстаграм от полската звезда Марчин Дорочински и съветската кинозвезда Иван Ивашкин. Двамата са дружно с Бахаров. Мястото е покрай Лондон. Ивашкин е написал:

Реклама
„ Поляк, руснак и българин се срещат в английските поля – звучи като начало на занимателна история (и тя в действителност е такава) “. После разяснява, че селфитата са правени по време на втората седмица от фотосите на високобюджетен филм и по-късно е почнала третата. И още веднъж споделя, че няма право да загатва името на кино лентата.

Тези фотоси минаха в друга обществена мрежа – Туитър, където фенове и на поляка, и на руснака взеха решение, че става въпрос за новите два кино лентата от поредицата „ Мисията невъзможна “, които тъкмо по същото време напълно публично се снимаха в Англия. Подзаглавието му е „ Пълна отплата “. Първата част е планувана за 2023 година, а втората - за 2024 година Снимките и на двата кино лентата са вървели вкупом и към този момент са завършили. Правени са тъкмо по времето, когато тримата артисти – Бахаров, Дорочински и Ивашкин, бяха в Лондон. Родните кинаджии допускат, че българинът ще се появи в осмата част през 2024 година
Реклама
Самият Бахаров също подхрани мистерията напролет, като си пусна селфи от първокласен частен аероплан, който му е пратен да го откара в Англия, очевидно за въпросните фотоси. Тогава Бахаров възкликна с възприятие за комизъм в обществените мрежи: " Нискотарифно ". Фактът, че му е пратен подобен аероплан да го откара в Лондон, приказва самичък за себе си по какъв начин става въпрос за в действителност високобюджетна продукция, за която сходен разход е в реда на нещата и тя е много над $100 млн. Има и скептици, които считат, че е напълно евентуално никак да не става тирада за " Мисията невъзможна ", а в действителност тримата артисти са се снимали в различен високобюджетен план, към този момент необявен. Повод за тези размисли е издайнически надпис на една от фотосите, където се вижда името на продуцентската компания " Лонгкрос ". То не се свързва тъкмо с " Мисията невъзможна “, а с други кинохитове, измежду които са филми за Джеймс Бонд, за някои от супергероите на Марвел, от поредицата " Бързи и гневни ", шлагери с присъединяване на Брад Пит и Том Ханкс, прецизира " Телеграф ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР