Той продава повече от 850 марки, както и своя собствена

...
Той продава повече от 850 марки, както и своя собствена
Коментари Харесай

Купувачите едва научават какво всъщност означава ASOS след 24 години

Той продава повече от 850 марки, както и своя лична гама от облекла и аксесоари, само че купувачите едвам научават какво в действителност съставлява ASOS. Основан от Ник Робъртсън, Андрю Ригън, Куентин Грифитс и Дебора Торп, онлайн търговецът на мода доставя до всички 195 страни, в това число Обединеното кралство, Съединените щати и Европа.

От стартирането си през 2000 година ASOS има закупи Topshop, Topman и Miss Selfridge от рухналата Arcadia Group на Philip Green. Въпреки това, стартира извънредно с продажба на фалшификати на облекла, носени от суперзвезди по малкия екран, във филми и музикални видеоклипове.

Това въодушеви името на компанията ASOS, което в началото означаваше AsSeenOnScreen, със слогана „ Купете това, което виждате на филми и телевизия “. Говорейки за смяната от персонално към онлайн извършване на покупки, създателят Ник Робъртсън сподели на WWD: „ Присъствието на основната улица се демократизира. Двадесет и няколко имат по-добри неща за правене, в сравнение с да вървят на основната улица.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР