Той призова всички политически сили да седнат на масата за

...
Той призова всички политически сили да седнат на масата за
Коментари Харесай

Владислав Панев: Сега ще трябва да търсим най-вече диалог

Той прикани всички политически сили да седнат на масата за договаряния. По отношение на думите на премиера Кирил Петков, че ще продължи да се среща с обособени депутати и да ги убеждава в това да поддържат държавното управление, депутатът от Демократична България съобщи, че щом не могат да споделят с водача на една партия, ще приказват с обособени народни представители от нея.

На въпрос по какъв начин се убеждава един народен представител – с пари или с хрумвания, зам.-председателят на ПГ на Демократична България отговори, че няма опит в този бизнес. „ Сложно е. Тепърва ще се учим на това ноу-хау, въпреки че превръщането му в процедура не е най-хубавата концепция на света”, добави той.

Според Владислав Панев пенсиите могат да бъдат увеличени даже огромният бюджет да не бъде обновен, само че други ограничения, планувани да се оправят с шока от високата инфлация, която, по думите му, е вносна, няма да бъдат признати. Това са по-ниският Данък добавена стойност за комуналните услуги – парно, вода, газ, нулев Данък добавена стойност за хляба, 25-те стотинки отстъпка за литър гориво.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР