Той признава, че е подложен на невероятен стрес. Снимките продължават

...
Той признава, че е подложен на невероятен стрес. Снимките продължават
Коментари Харесай

Турският Брад Пит с тежка диагноза


Той признава, че е подложен на необикновен стрес. Снимките не престават съвсем непрекъснато. Около 20 часа от денонощието той прекарва на снимачната площадка и всичко това е доста изтощително.

Стресът и непрекъснатата отмалялост са отключили и някои здравословни проблеми. Актьорът споделя, че има проблеми със съня. На фона на 20-часовия работен ден през времето, в което е вкъщи, той не съумява да мигне.

За да се оправи с казуса, Къванч Татлъту се е обърнал към експерт. В момента той се лекува посредством банкет на мощни лекарства. Синеокият красавец признава, че по никакъв начин не му подхожда концепцията да приема хапчета за сън. Но сега те са единственото избавление за него, защото му оказват помощ освен да заспи, само че и да се оправи със напрежението, на който е подложен всекидневно.

Турският артист споделя, че постоянно се учи от личните си неточности. Той е лимитирал до най-малко времето, което прекарва в обществените мрежи, тъй като е уверен, че те са нездравословни. Вместо това се старае да е повече време измежду природата, написа Пик.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР