Той привлича внимание отдалеч и никога не остава незабелязан. Естравагантен

...
Той привлича внимание отдалеч и никога не остава незабелязан. Естравагантен
Коментари Харесай

Венци Венц и майката на детето му Мелани за това да бъдеш родител

Той притегля внимание отдалеко и в никакъв случай не остава неусетен. Естравагантен е във външния си тип, в изрече си и във всичко, което прави. Буквално във всичко. Преди пет месеца изпълнителят Венци Венц стана татко на дребната Агуая. Тя е плод от прелестните му връзки с 20-годишното момиче Мелани. Двмата се срещат преди две години, когато тя приютява Венци и снимачен екип за фотосесия в дома й. От тогава двамата са неразделни.

„ Когато се разделихме същия този ден продължихме една връзка и по този начин разбрахме, че сме дупе и гащи. Добра композиция.” – споделя Венци.

„ През годините осъзнах, че живота на актьора е доста необичайно и самотно нещо в случай че не намериш индивида, който може да те схваща по доста сложен метод, който не е стереотита, по който хората съществуват един до различен във взаимоотношенията си. Така че сега, в който я видях нея усетих една нотка, която съм виждал единствено в най-близкия ми човек в живота, който към този момент не е на този свят и който доста ми липсва(дядо му-бел.ред.). Тя несъмнено като представител на тъкмо тази зодия сподели едни качества, които не съм виждал другаде.”-допълва още той.

Преди малко повече от две години Венци Венц предложи брак на дългогодишната си другарка – танцьорката Пепи в Париж. Предложението беше снимано във видеоклипа „ Любов”, парче, което е дружно с Михаела Филева (тогава другарка на Павел). И тъй като Пепи и Венци бяха дружно съвсем осем години, всички към тях имаха вяра, че те са един за различен.

„ Хората вършим прагови решения в моментите, в които желаеме да забележим сигурно дали ориста ни е приготвила един или различен урок. В моя случай урокът бешеурок, в който пътищата се разделят. Това беше един стадий в живота ми, в който разбрах, че просто да обичаш не е задоволително.”

Как са избрали името на дребната Агуая и сменя ли памперси Венци Венци, вижте цялото изявление:

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР